skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Vloeronderhoud

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Effectieve schoonmaak en reiniging van uw vloeren

Is uw vloer sterk vervuild? Of kan deze gewoon wel wat onderhoud gebruiken? Dat is niet gunstig. Een vervuilde vloer zorgt namelijk voor een onverzorgde uitstraling van uw pand. Hierdoor kan de waarde van uw pand zelfs dalen. Schakel daarom schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf in om uw vloeronderhoud te verzorgen.

Onze ervaren professionals zijn in staat om iedere vloersoort te reinigen en te onderhouden. Of u nu een houten vloer of vloerbedekking in uw pand heeft liggen, met vloeronderhoud van ons schoonmaakbedrijf wordt uw vloer weer helemaal als nieuw.

Vloeronderhoud

Eenmalig of periodiek vloeronderhoud

Wij kunnen zowel eenmalig als periodiek bij u langskomen voor uw vloeronderhoud. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw vloeren en is uw schone vloer weer een mooi visitekaartje voor uw pand. Wilt u meer weten over het vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via het formulier hier op de site.

De mogelijkheden van vloeronderhoud

Wanneer schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf bij u langskomt voor uw interieurverzorging of sanitair verzorging, dan wordt ook altijd het standaard onderhoud van uw vloer uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het stofzuigen van de vloerbedekking en het dweilen van de harde vloeren. Heeft uw vloer echter wat extra aandacht nodig? Dan is het zeer verstandig om te kiezen voor vloeronderhoud. Wanneer u ons inschakelt voor vloeronderhoud dan kunnen wij onder andere de volgende diensten voor u uitvoeren:

 • Het schrobben, ontvetten en eventueel strippen van harde vloeren. Hierdoor wordt uw vloer grondig gereinigd
 • Het aanbrengen van was, polymeerlagen en impregneerlagen op harde vloeren
 • Het met hoge druk schoonspuiten van betonvloeren, straatwerk en terrazzo. Dit doen wij zowel binnen als buiten
 • Het reinigen van vloerbedekking en vloerkleden
 • Het schoonmaken en behandelen van houten vloeren

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Totaal onderhoudsconcept

Wilt u graag al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen geven aan een betrouwbare partij? Kies dan voor het totaal onderhoudsconcept van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Omdat wij een zeer veelzijdig schoonmaakbedrijf zijn kunt u zowel de glasbewassing, sanitair verzorging, interieurverzorging, vloeronderhoud en gevelreiniging als het aanleveren van schoonmaakproducten, bevoorrading van de kantine, catering en preventie onderhoud aan ons uitbesteden. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw pand, en kunt u zich weer zorgeloos bezighouden met meer plezierige of belangrijke zaken. Wilt u meer weten over ons totaal onderhoudsconcept? Neem dan contact met ons op!

Vloerreiniging Kantoor

Contact met schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf

Heeft u nog vragen over onze diensten, of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. Liever telefonisch contact? Bel ons dan via het nummer 0346-243799. U kunt ook een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl. Kies voor het professionele vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf!


  Back To Top