skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
  • Vast Schoonmaak Programma
  • Vast Maandbedrag
  • Direct Opzegbaar
  • Prijsgarantie

Glasbewassing

  • Vast Schoonmaak Programma
  • Vast Maandbedrag
  • Direct Opzegbaar
  • Prijsgarantie

Professionele reiniging van uw ramen

Wilt u graag schone en streeploze ramen? Dan kiest u voor de glasbewassing van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Onze professionele medewerkers komen graag bij u langs om uw ramen voor u te wassen. Glasbewassing is een bewerkelijk vak en het is niet gemakkelijk om het glas écht streeploos schoon te krijgen.

Geeft u deze tijdrovende klus liever uit handen? Onze experts staan voor u klaar! Wilt u graag meer informatie over de glasbewassing van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Professionele Glasbewassing

Osmose water

Voor de glasbewassing gebruiken onze professionals speciaal osmose water. Dit is water dat is ontdaan van alle mineralen en zout dat in leidingwater te vinden is. Omdat zij gebruik maken van osmose water droogt de glasbewassing altijd streeploos op. Daarnaast verwijdert osmose water ook de kringen en vlekken die bijvoorbeeld op uw ramen zijn achtergebleven na een regenbui. Leidingwater is namelijk niet voldoende om uw ramen echt goed schoon te krijgen. Door ons gebruik van osmose water ziet uw pand er binnen de kortste keren weer schoon en fris uit.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Traditionele glasbewassing

Wanneer vuil te lang blijft zitten, kan het uw kozijnen en uw muren aantasten. Daarom is het belangrijk om uw ramen regelmatig te laten wassen. Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf hanteert voor de glasbewassing twee mogelijke werkwijzen: handmatig en machinaal. Het traditionele handmatig wassen van de ramen is alom bekend, waarbij ook de directe omlijstingen worden meegenomen zodat uw kozijnen en muren intact blijven.

Glasbewassing

Machinale glasbewassing

Voor de machinale glasbewassing gebruiken de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem. Hiermee zijn zij in staat om ramen te wassen tot op wel 18 meter hoogte zonder dat daar een ladder of hoogwerker aan te pas komt. Met deze machine kunnen de meest lastige plekken gemakkelijk bereikt worden. Dit systeem passen wij dan ook graag toe wegens de praktische manier van werken en het ARBO aspect.

Een compleet concept op maat

Naast diensten zoals glasbewassing, sanitair verzorging, interieurverzorging, vloeronderhoud en gevelreiniging kunt u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook terecht voor een totaal onderhoudsconcept. Dit houdt in dat wij naast de bovenstaande diensten ook het aanleveren van schoonmaakproducten, bevoorrading van de kantine, catering en preventie onderhoud voor u uitvoeren. Dat scheelt u een heleboel tijd zonder dat u verschillende externe partijen hoeft in te schakelen. Wilt u hierover meer informatie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier hier op de site.

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf

Wilt u ons inschakelen om uw glasbewassing voor u uit te voeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wilt u misschien meer informatie over ons totaal onderhoudsconcept? Stel uw vragen gerust, wij geven u graag meer informatie.

Wij zijn te bereiken via het nummer 0346-243799, u kunt een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl of het online formulier hier op de site invullen. Met de glasbewassing van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf worden uw ramen pas écht schoon.


    Back To Top