skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Diensten

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Professionele schoonmaak op maat

Onze diensten

Interieurverzorging

Interieurverzorging omvat het afnemen van meubilair, kasten, randen, opstanden deuren, vensterbanken, deurklinken, stoel- en tafelpoten etc. Dit doen wij voor bedrijven en particulieren zowel frequent, periodiek als tijdelijk.

Meer informatie

Sanitairverzorging

Sanitairverzorging omvat het schoonmaken van allerlei sanitaire voorzieningen. Hierbij werken wij uiterst zorgvuldig en efficiënt. Zo bent u er bij ons schoonmaakbedrijf van verzekerd dat u nooit te veel betaalt voor de complete sanitairverzorging.

Meer informatie

Glasbewassing

Ons schoonmaakbedrijf in Utrecht is in staat om zowel traditionele als machinale glasbewassing te verrichten. Bij machinale glasbewassing werken wij met een telescoopsteel met daaraan een borstel. Zo kunnen wij op vrijwel iedere plek uw glazen grondig wassen.

Meer informatie

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud kent meerdere vormen binnen ons schoonmaakbedrijf. Bij interieur en sanitair verzorging wordt het standaard onderhoud in de regel meegenomen, maar wij verzorgen ook specialistischere vormen van vloerreiniging.

Meer informatie

Gevelreiniging

Bij gevelreiniging kunt u denken aan het reinigen, impregneren en schoonmaken van gevels van allerlei gebouwen, maar ook aan bedrijfshallen, showrooms, reclamezuilen, lichtbakken etc. Zo leveren wij een totaal onderhoudsconcept op het gebied van gevelreiniging.

Meer informatie

Vrijblijvende Offerte

Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Laat dan een vrijblijvende offerte op maat opstellen en u ontvangt van ons een compleet voorstel op basis van uw wensen en behoeften. Ons schoonmaakbedrijf in Utrecht staat graag voor u klaar!

Meer informatie

Direct contact

Neem vrijblijvend contact op

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte op maat. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar in Utrecht en omstreken!


  Vloerreiniging Kantoor
  Back To Top