skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Gevelreiniging

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Een frisse uitstraling voor uw pand

Voor een verzorgde uitstraling van uw pand is een schone gevel onmisbaar. Is uw gevel vervuild geraakt? Dat kan helaas de waarde van uw pand flink verminderen. Bovendien zullen klanten minder snel binnen stappen bij een bedrijf dat er van de buitenkant niet verzorgd uitziet. Gelukkig kunt u uw gevel laten reinigen door de professionals van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Zo geniet u binnen de kortste keren weer van een schoon en fris pand met een mooie uitstraling. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het formulier hier op de site.

Gevelreiniging

Gevelreiniging op maat

Door de gevelreiniging van Sym Schoonmaakbedrijf verdwijnen alle soorten vervuiling zoals groene, witte of zwarte aanslag van uw gevel. Dit zorgt niet alleen voor een mooie gevel, maar voorkomt ook toekomstige schade zoals scheuren of barsten. De vervuiling aan uw gevel kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld (zure) regen, wind, en uitlaatgassen. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de wanden van uw pand. De reinigingstechniek die wij inzetten voor uw gevelreiniging is afhankelijk van de mate van vervuiling en het materiaal waar uw gevel van gemaakt is. Een gevel van hout vereist nu eenmaal een andere aanpak dan een gevel van kunststof of metaal. Dus wat voor gevel u ook heeft, wij bieden altijd een passende oplossing. Daarmee is onze gevelreiniging altijd 100% maatwerk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Laat uw gevel impregneren

Om uw gevel na de gevelreiniging goed te beschermen raden wij u aan om uw gevel door ons te laten impregneren. Bij het impregneren brengen wij een beschermlaag aan over uw gevel. Deze laag bestaat uit een waterafstotende vloeistof waardoor uw gevel ook vuilafstotend wordt. Zo kunnen mos, zout, schimmel en algen zich niet meer hechten. Door uw gevel te laten impregneren heeft u hier in de toekomst minder onderhoud aan. Bovendien voorkomt u de hoge kosten wanneer u de gevel opnieuw zou moeten laten verven in de toekomst.

De mogelijkheden van gevelreiniging

Naast het reinigen en impregneren van uw gevel, kunt u onze gevelreiniging ook inzetten voor andere doeleinden zoals:

 • Reinigen van bedrijfshallen, showrooms, reclamezuilen, lichtbakken etc.
 • Reinigen van houtwerk/plaatwerk
 • Reinigen van erf verhardingen
 • Schoonmaak van nieuwbouw/verbouw
 • Schoonmaak van ontruimde woningen/panden
 • Schoonmaken van lamellen, luxaflex en roldeuren

Een compleet concept op maat

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf is een zeer veelzijdig bedrijf. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid tot een totaal onderhoudsconcept. Dit houdt in dat u naast de gevelreiniging, vloeronderhoud, interieurverzorging, sanitair verzorging en glasbewassing ook bij ons terecht kunt voor het aanleveren van schoonmaakproducten, bevoorrading van de kantine, catering en preventie onderhoud. Met dit totaalpakket nemen wij u een groot gedeelte van uw werkzaamheden uit handen, en kunt u zich weer focussen op de kerntaken van uw bedrijf.

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf inschakelen

Wilt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf graag inschakelen voor de gevelreiniging van uw pand? Of heeft u misschien interesse in ons totaalpakket? Wat u ook nodig heeft, onze experts staan voor uw klaar om uw pand weer te laten stralen. Neem gerust contact met ons op en ontdek onze flexibele en vaste schoonmaakprogramma’s.

Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 0346-243799, of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl. Voor gevelreiniging op maat bent u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres!


  Back To Top