skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
  • Vast Schoonmaak Programma
  • Vast Maandbedrag
  • Direct Opzegbaar
  • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijven Utrecht

  • Vast Schoonmaak Programma
  • Vast Maandbedrag
  • Direct Opzegbaar
  • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijven Utrecht? Kies voor SYM Schoonmaakbedrijf

Op deze site vindt u informatie over ons schoonmaakbedrijf en onze dienstverlening. Onze dienstverlening is gericht op zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Omdat wij als geen ander weten hoe specifiek uw wensen kunnen zijn, vinden wij het normaal om u een pakket op maat te leveren, waarin al uw wensen zijn opgenomen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Voor een optimale offerte neemt u met ons contact op ook voor eventuele vergelijkingen. Uiteraard is er voor elk object een aangepaste offerte. Wij zijn een klein schoonmaakbedrijf in Utrecht dat voor alle wensen van de klant kan afspringen, personeel is voor ons geen probleem wij kunnen op elk vakgebied ons personeel inschakelen.

Wij zijn voor al onze klanten dag en nacht bereikbaar 24/7.
Onze doelgroepen zijn : scholen, kantoren, bedrijven, apotheken.

Schoonmaakbedrijven Utrecht

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Schoonmaken is mensenwerk

Ons hele vak draait om de mens. Zeker in een organisatie als de onze waarin veel gemotiveerde mensen dagelijks actief zijn.

Uiteraard worden nauwkeurig de eisen met betrekking tot de Arbowet, Milieu en Ergonomie strikt opgevolgd.

Goede voorbereiding is een must

Tijdens een gesprek met u beginnen we met een grondige inventarisatie van uw gebouw en uw wensen. De verkregen gegevens vertalen we in een overzichtelijke offerte en een duidelijk werkplan, omdat elk object verschillend is.

Op die manier proberen wij voor u een zo helder mogelijk beeld te schetsen van onze plannen en de daarbij behorende kosten.

Dan kunnen we nu aan de slag

In elke werksituatie wordt in overleg met de opdrachtgever een plek (werkkast) gecreëerd waar de schoonma(a)k(st)ers hun materialen kunnen opbergen en waar een duidelijk overzicht is van de voorraad materialen en waar tevens het werkplan duidelijk en altijd aanwezig is.

Naast het werkplan wordt dagelijks een logboek bijgehouden, waarin vermeld wordt wat er die dag is gedaan en welke bijzonderheden er waren. Dit boek kan door de schoonmaker(maakster) en door u worden ingevuld. Onze bedrijfsleiding ziet frequent dit logboek in en bespreekt met u en de schoonmaker(maakster) de verdere voortgang.

Dagelijks worden de werkzaamheden met u doorgesproken. U kunt altijd direct ingrijpen indien u iets veranderd wilt hebben aan de planning die eerder in samenwerking met u is gemaakt.

Schoonmaakbedrijven Utrecht? Neem snel contact met ons op!


    Back To Top