skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Zeist

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Uw schoonmaakbedrijf in Zeist

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Zeist nodig om uw woning of kantoor periodiek te komen schoonmaken? Kies dan voor Sym Schoonmaakbedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om vloeronderhoud, interieurverzorging, glasbewassing, gevelreiniging en sanitair verzorging. Wij weten als geen ander hoe specifiek schoonmaak wensen kunnen zijn en daarom houden wij altijd rekening met wat u wilt. Op elk vakgebied hebben wij personeel, of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of sanitair verzorging. Wij staan in Zeist zelfs dag en nacht voor u klaar. Wanneer u meer wilt weten, staat een van onze ervaren en goed opgeleide medewerkers u graag te woord.

Schoonmaakbedrijf Zeist

Interieurverzorging, glasbewassing en meer schoonmaak in Zeist

Wij worden onder andere ingeschakeld door scholen, kantoren, bedrijven en apotheken.
Daarnaast kunnen ook particulieren uitstekend van onze diensten gebruikmaken. Het grote voordeel van ons schoonmaakbedrijf is dat wij verschillende diensten aanbieden. U hoeft dus niet apart iemand te laten komen voor uw vloeren of het wassen van de ramen. Ons schoonmaakbedrijf in Zeist kan u helpen met het volgende:

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf neemt u graag uw interieurverzorging uit handen. Zo geniet u zorgeloos van een schoon en fris interieur in Zeist. Of u ons nu periodiek of eenmalig inschakelt, wanneer onze professionele schoonmakers langs zijn geweest dan voelt uw interieur weer als nieuw. Wij komen bij u stoffen, stofzuigen, de afvalbakken legen, dweilen en eventuele vingerafdrukken verwijderen van de ramen. Door onze jarenlange ervaring zien wij geen vuiltje over het hoofd. Zo stoffen wij niet alleen uw meubilair, maar maken ook uw kasten, plinten, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en de vensterbanken. Dit alles doen wij met hoogwaardige schoonmaakproducten van de beste kwaliteit. Uw interieurverzorging in Zeist kunt u dus met een gerust hart overlaten aan schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Vloerreiniging Kantoor

Gevelreiniging

Een goed verzorgde gevel is van essentieel belang voor een mooie uitstraling van uw pand in Zeist. Bovendien verhoogt een goed verzorgde gevel de waarde van uw pand. Ook voor gevelreiniging kunt u terecht bij ons schoonmaakbedrijf. Wij reinigen uw gevel grondig om de hoge kosten die u moet maken wanneer uw de gevel opnieuw zou moeten laten schilderen te voorkomen. Kiest u ervoor om de gevel door ons te laten impregneren, dan brengen wij een beschermlaag aan. Daardoor hoeft u de gevel in de toekomst minder vaak te onderhouden. Zelfs objecten zoals reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Zeist kunt u laten reinigen door ons schoonmaakbedrijf.

Glasbewassing

Wist u dat u ons schoonmaakbedrijf zelfs voor glasbewassing kan inzetten? Zo heeft u een partner die uw pand in Zeist zowel van binnen als van buiten helemaal kan reinigen en hoeft u hiervoor geen externe partij in te huren. Wij kunnen uw glasbewassing zowel handmatig als machinaal uitvoeren. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf gebruiken hiervoor en borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem. Hiermee zijn wij in staat om ramen te wassen tot op wel 18 meter hoogte zonder dat daar een ladder of hoogwerker aan te pas komt. Met deze machine kunnen wij dus de meest lastige plekken gemakkelijk bereiken. Voor de glasbewassing gebruiken wij osmose water, daardoor droogt de glasbewassing altijd streeploos op. Voor glasbewassing in Zeist kiest u dus voor Sym Schoonmaakbedrijf.

Sanitair verzorging

Hygiënisch sanitair is zeer belangrijk voor uw gezondheid. Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf reinigt uw sanitair in Zeist dan ook met de grootste precisie. Wij reinigen niet alleen toiletpotten en urinoirs, maar bijvoorbeeld ook wasbakken en luchtroosters. Zelfs sterk vervuild sanitair, bijvoorbeeld door leegstand of een verbouwing, krijgen wij binnen een mum van tijd weer schoon en netjes. Wilt u uw sanitair in Zeist écht schoon laten maken? Dan kiest u voor de sanitair verzorging van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Vloeronderhoud

Is uw vloer wel toe aan een onderhoudsbeurt? Of is deze sterk vervuild? Dan kiest u voor vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van vloeronderhoud, kunnen wij iedere vloer weer laten stralen. Indien nodig reinigen wij uw vloer bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Ook kan de vloer worden gestript, geïmpregneerd, ontvet of behandeld worden met een speciale olie. Dus of het nu om een houten vloer of vloerbedekking gaat, met vloeronderhoud van ons schoonmaakbedrijf is uw vloer binnen de kortste keren weer als nieuw.

Ons schoonmaakbedrijf kent een effectieve werkwijze

Bij interieurverzorging, vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging of sanitair verzorging, is een goede voorbereiding voor ons schoonmaakbedrijf zeer belangrijk. Daarom inventariseren we vooraf uw wensen en het gebouw in Zeist. Dit vertalen we naar een heldere offerte en een duidelijk werkplan. Zo krijgt u een beeld van onze werkzaamheden en de kosten. Gaan we in uw pand aan de slag? Dan stellen we een werkkast voor het opbergen van onze materialen op prijs. Wij houden hierin niet alleen het werkplan bij, maar ook het logboek. In het logboek wordt genoteerd wat er gedaan is en wat de bijzonderheden waren. Wilt u hier iets in veranderen? Geef het dan gerust aan ons door.

Daarom kiest u voor onze schoonmaakdiensten

Wanneer u een schoonmaakbedrijf nodig heeft voor interieurverzorging, vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing of sanitair verzorging, dan heeft u ongetwijfeld de keuze uit veel andere bedrijven in Zeist. Dat beseffen wij ons heel goed. Daarom zetten wij iedere dag een extra stap voor onze klanten. Dat heeft voor u veel voordelen. Wanneer u voor ons kiest in Zeist, dan weet u zeker dat u van het volgende profiteert:

 • U kunt erop rekenen dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn
 • Wij hebben flexibele en vaste schoonmaakprogramma’s met een prijsgarantie, die direct opzegbaar zijn
 • Onze vakmensen werken volgens de Arbowet en houden rekening met het milieu
 • Ons bedrijf hanteert zeer aantrekkelijke tarieven. Vraag gerust een offerte aan!
 • Bij ons schoonmaakbedrijf in Zeist vindt u vele diensten onder hetzelfde dak, dus u hoeft geen ander schoonmaakbedrijf meer in te schakelen

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen?

Wilt u onze hulp inroepen voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand? Of wilt u ons schoonmaakbedrijf vragen voor de interieurverzorging van uw woning? Waar u ons ook voor wilt inzetten, wij komen u graag helpen. Vraag gerust een offerte aan en ontdek onze flexibele en vaste schoonmaakprogramma’s.

Onze mensen vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0346-243799, ons een bericht te sturen via het contactformulier of door een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl. Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf helpt u graag om uw pand in Zeist grondig schoon te maken.


  Back To Top