skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Woerden

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Het beste schoonmaakbedrijf in Woerden

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Woerden voor het verrichten van de gevelreiniging, interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud of sanitair verzorging? Dan bent u bij Sym Schoonmaakbedrijf op de juiste plek. Wij kunnen u helpen met dagelijkse en periodieke schoonmaak. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u ons voor een eenmalige klus in Woerden in wilt huren. Ons schoonmaakbedrijf heeft alleen maar gedreven professionals in dienst, die u graag helpen met het schoonmaken van uw woonhuis of bedrijfspand. Wanneer kunnen we beginnen?

Schoonmaakbedrijf Woerden

Een werkplan voor gevelreiniging, vloeronderhoud en andere diensten

Nadat u contact heeft opgenomen met ons schoonmaakbedrijf, komt er iemand langs bij u in Woerden die samen met u bekijkt wat er allemaal gedaan moet worden. Zo kunt u precies aangeven hoe u de interieurverzorging, gevelreiniging, glasbewassing, sanitair verzorging of vloeronderhoud door ons wilt laten verzorgen. Wij begrijpen dat u inspraak wilt houden op de reiniging van uw eigen huis of bedrijfspand. Het werkplan geeft u deze mogelijkheid door:

 • Duidelijk overzicht van de gemaakte afspraken
 • Lijst van werkzaamheden waardoor er niets overgeslagen kan worden
 • De schoonmaker geeft aan of er bijzonderheden waren
 • U kunt aangeven of u iets aangepast wilt hebben voor de eerstvolgende schoonmaak

Door het werkplan is het mogelijk voor ons om overzichtelijk en transparant te werk te gaan. Doordat er regelmatig door de leiding naar het werkplan gekeken wordt, kunnen wij u de garantie geven dat alles volgens afspraak verloopt.

Het schoonmaakbedrijf voor u in Woerden

Als schoonmaakbedrijf in Woerden willen wij u een zo compleet mogelijke service te bieden als het gaat om de interieurverzorging, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, sanitair verzorging. Uiteraard kunnen wij veel meer voor u betekenen. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Vloeronderhoud

Wanneer de schoonmakers van Sym Schoonmaakbedrijf bij u langskomen in Woerden om uw interieurverzorging of sanitair verzorging voor u uit te voeren, nemen zij ook de vloer mee in hun werkzaamheden. In sommige gevallen heeft de vloer echter wat extra aandacht nodig, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud of sterke vervuiling door leegstand of een verbouwing. Gelukkig kunnen onze experts vrijwel elke vloer weer laten stralen. Wij reinigen uw vloer bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Ook kan de vloer worden gestript, geïmpregneerd, ontvet of behandeld worden met een speciale olie. Of het nu gaat om een houten vloer of vloerbedekking, met vloeronderhoud van ons schoonmaakbedrijf is uw vloer in Woerden zo weer schoon!

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Ook het sanitair is een onderdeel van uw pand dat veel aandacht verdient, vinden wij bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Hygiënisch sanitair is namelijk beter voor uw gezondheid en ruikt een stuk prettiger. Het sanitair in panden die zijn verbouwd of die leeg hebben gestaan, kan flink vervuild zijn. Gelukkig kan ons schoonmaakbedrijf zelfs het meest vervuilde sanitair weer schoon maken. Onze professionele schoonmakers reinigen niet alleen uw toiletpotten en urinoirs, maar ook uw andere sanitaire voorzieningen zoals de wasbakken en de luchtroosters. Door de sanitair verzorging van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de hygiëne van uw sanitair in Woerden.

Interieurverzorging

Wilt u graag genieten van een schoon en fris interieur in Woerden? Kies dan voor de professionele interieurverzorging van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Huur ons eenmalig of periodiek in om het interieur van uw woning of bedrijfspand in Woerden weer te laten stralen. Onder interieurverzorging verstaan wij het stoffen, stofzuigen, de afvalbakken legen, dweilen en eventuele vingerafdrukken verwijderen van de ramen. Onze professionele schoonmakers werken zeer netjes en zien niks over het hoofd. Zo stoffen wij niet alleen uw meubilair, maar maken ook uw kasten, plinten, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en de vensterbanken stofvrij. Omdat ons schoonmaakbedrijf alleen maar werkt met hoogwaardige schoonmaakproducten, geniet u langer van uw schone interieur in Woerden.

Glasbewassing

Misschien denkt u dat u voor de glasbewassing van uw pand in Woerden een glazenwasser moet inhuren. Dat is echter helemaal niet nodig! Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf kan namelijk uw glazen zowel machinaal als met de hand wassen. Zo reinigen wij uw pand van binnen én buiten. Voor de machinale schoonmaak gebruiken wij een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem. Wij wassen uw ramen tot op wel 18 meter hoogte zonder dat daar een ladder of hoogwerker aan te pas komt. Met deze machine zijn zelfs de meest lastige plekken gemakkelijk voor ons te bereiken. Voor de glasbewassing gebruiken wij osmose water. Daardoor droogt de glasbewassing altijd streeploos op.

Gevelreiniging

Panden met een vervuilde gevel zien er een stuk minder verzorgd uit. Zo zullen potentiële klanten uw bedrijf met vuile gevel sneller voorbij lopen en daalt de waarde van uw woonhuis wanneer u het exterieur hiervan niet goed onderhoudt. Gelukkig kunt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf inschakelen voor uw gevelreiniging in Woerden. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen, vermijdt u een grote uitgave om deze opnieuw te laten schilderen. U kunt uw gevel ook laten impregneren met een beschermlaag. Zelfs objecten zoals reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen kunt u laten reinigen door ons schoonmaakbedrijf in Woerden.

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf in Woerden

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat de verzorging van uw bedrijfspand in Woerden op zich kan nemen? Een bedrijf dat hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de diensten die zij levert? Dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over de diensten die wij u bieden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Schroom niet en neem contact met ons op door een bericht achter te laten via het formulier hier op de site.

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0346-243799 of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl wanneer u meer informatie wilt ontvangen over vloeronderhoud, interieurverzorging, glasbewassing, gevelreiniging of sanitair verzorging. Veelzijdig schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf staat voor u klaar in Woerden!


  Back To Top