Schoonmaakbedrijf Utrecht

Wij maken voor u schoon in Utrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Utrecht dat u de schoonmaak uit handen kan nemen? Zoek dan niet verder en neem contact op met SYM Schoonmaak. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere sanitairverzorging, interieurverzorging, gevelreiniging vloeronderhoud en glasbewassing. Wij zijn het schoonmaakbedrijf waarbij u als klant altijd inzicht heeft in de werkzaamheden. Dit behalen wij door te werken met een werkplan. Wij bieden onze diensten in Utrecht aan voor zowel particuliere en zakelijke klanten.

Het werkplan van ons klantgerichte schoonmaakbedrijf

Wanneer u ons in Utrecht inhuurt om uw schoonmaakwerkzaamheden, zoals sanitairverzorging,vloeronderhoud, interieurverzorging, gevelreiniging of glasbewassing over te nemen, maken wij een duidelijke inventarisatie van uw wensen en uw pand of huis. Zo weten wij wat u precies van ons schoonmaakbedrijf verwacht. Aan de hand van deze verwachtingen stellen wij het werkplan op.

De voordelen van dit plan zijn:

  • Er staat zwart op wit wat er moet gebeuren. Onze schoonmaker zal aan de hand hiervan werken waardoor er niets wordt overgeslagen
  • Problemen of opvallende zaken worden aangegeven en zo geregistreerd
  • U kunt als klant in het plan aangeven als er wat veranderd moet worden
  • De bedrijfsleiding ziet het plan regelmatig in en kan zo de vinger aan de pols houden

Omdat wij aan de hand van dit plan werken, zorgen wij ervoor dat er altijd goed en grondig werk wordt geleverd. Wij zijn niet voor niets een top schoonmaakbedrijf in Utrecht als het gaat om gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging, sanitairverzorging of vloeronderhoud.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Glasbewassing in Utrecht

Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in Utrecht

Het schoonmaken van een pand of huis is een veelzijdige klus. Het is dan ook belangrijk om als schoonmaakbedrijf net zo veelzijdig te zijn. Wij bieden u daarom een uitgebreid pakket aan diensten aan. Hierbij kunt u denken aan:

Met toepassing van al deze disciplines ziet uw huis of pand in Utrecht er altijd op zijn best uit. We kunnen u echter ook helpen met het verzorgen van catering, kantine bevoorrading en preventieonderhoud.

Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf?

Wilt u weten wat wij voor u in Utrecht kunnen betekenen? De werknemers van ons schoonmaakbedrijf beantwoorden graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar nummer: 0346-243799. Als u liever een e-mail stuurt, kan dat natuurlijk ook. Ons e-mailadres is: info@symschoonmaak.nl. Wij helpen u graag met een offerte of advies. Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Utrecht nodig heeft voor gevelreiniging, interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud of sanitairverzorging, staan wij voor u klaar.

© Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht 2020 - Sitemap