skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Utrecht

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Wij maken voor u schoon in Utrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Utrecht dat u de schoonmaak uit handen kan nemen? Zoek dan niet verder en neem contact op met Sym Schoonmaakbedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere sanitair verzorging, interieurverzorging, gevelreiniging vloeronderhoud en glasbewassing. Wij zijn het schoonmaakbedrijf waarbij u als klant altijd inzicht heeft in de werkzaamheden omdat wij werken met een individueel werkplan. Wij bieden onze diensten in Utrecht aan voor zowel particuliere en zakelijke klanten.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Het werkplan van ons klantgerichte schoonmaakbedrijf

Wanneer u ons in Utrecht inhuurt om uw schoonmaakwerkzaamheden, zoals sanitair verzorging, vloeronderhoud, interieurverzorging, gevelreiniging of glasbewassing over te nemen, maken wij een duidelijke inventarisatie van uw wensen en uw pand. Zo weten wij wat u precies van ons schoonmaakbedrijf verwacht. Aan de hand van deze verwachtingen stellen wij het werkplan op.
De voordelen van dit plan zijn:

 • Er staat zwart op wit wat er moet gebeuren. Onze schoonmaker zal aan de hand hiervan werken waardoor er niets wordt overgeslagen
 • Problemen of opvallende zaken worden geregistreerd
 • U kunt het als klant in het plan aangeven als er wat veranderd moet worden
 • De bedrijfsleiding ziet het plan regelmatig in en kan zo de vinger aan de pols houden

Wij staan ervoor garant dat schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf altijd goed en grondig werk levert. Wij zijn niet voor niets een top schoonmaakbedrijf in Utrecht als het gaat om gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging, sanitair verzorging of vloeronderhoud.

Hét schoonmaakbedrijf in Utrecht

Het schoonmaken van een pand of huis is een veelzijdige klus. Het is dan ook belangrijk om als schoonmaakbedrijf net zo veelzijdig te zijn. Wij bieden u daarom een uitgebreid pakket aan diensten aan. Hierbij kunt u denken aan:

Met toepassing van al deze disciplines ziet uw huis of pand in Utrecht er altijd op zijn best uit. Naast deze diensten kunnen wij u ook helpen met het verzorgen van catering, kantine bevoorrading en preventie onderhoud.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf zorgt dat u kunt genieten van een fris en schoon interieur. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand in Utrecht. Onder interieurverzorging verstaan wij het dweilen, stofzuigen, stoffen, de afvalbakken legen en de eventuele vingerafdrukken verwijderen van de ramen van uw pand in Utrecht. Onze professionele schoonmakers doen dit alles zeer grondig en secuur. Zo stoffen wij niet alleen uw meubilair, maar nemen ook bijvoorbeeld uw kasten, plinten, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en de vensterbanken af. Wij werken met hoogwaardige schoonmaakproducten, waardoor u langer kunt genieten van uw schone woning of kantoorpand in Utrecht.

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Natuurlijk wilt u dat niet alleen uw interieur, maar ook uw sanitair in Utrecht goed verzorgd en hygiënisch is. Gelukkig kunt u ook daarvoor rekenen op de betrouwbare service van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Onze schoonmakers reinigen niet alleen uw toiletpotten en urinoirs, maar ook uw andere sanitaire voorzieningen zoals de wasbakken en de luchtroosters. Zo geniet u thuis of op kantoor zorgeloos van hygiënisch sanitair. Heeft u met een verbouwing, verhuizing of leegstand te maken gehad? Dan is het mogelijk dat uw sanitair daardoor vervuild is geraakt. Maar zelfs sterk vervuild sanitair is geen probleem voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Door onze grondige sanitair verzorging is uw sanitair binnen de kortste keren weer spik en span.

Glasbewassing

Ook uw glasbewassing kunt u uit handen geven aan ons schoonmaakbedrijf. Sym Schoonmaakbedrijf regelt namelijk niet alleen schoon sanitair en een schoon interieur, maar ook glasbewassing en gevelreiniging voor u. Daardoor kunt u zowel de binnen- als de buitenkant van uw pand in Utrecht onder handen laten nemen door onze professionele schoonmakers. Wij kunnen de glasbewassing met de hand of machinaal uitvoeren. Voor de machinale schoonmaak gebruiken wij een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem. Zo is het voor ons mogelijk om uw ramen tot op wel 18 meter hoogte te wassen zonder dat daar een ladder of hoogwerker aan te pas komt. Met deze machine kunnen onze professionals zelfs de meest lastige plekken bereiken. Voor de glasbewassing gebruiken wij osmose water.Daardoor droogt de glasbewassing altijd streeploos op.

Gevelreiniging

Veel mensen weten dat een vervuilde gevel niet goed is voor hun pand. Maar wist u ook dat de waarde van uw pand verlaagd wanneer de gevel vervuild is? Bovendien zullen potentiële klanten uw winkel of bedrijfspand sneller voorbij lopen wanneer uw gevel er niet verzorgd uitziet. Gelukkig kunt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf inschakelen voor gevelreiniging in Utrecht. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen hoeft u geen hoge kosten te maken om deze opnieuw te laten schilderen. U kunt uw gevel ook laten impregneren met een beschermlaag. Ook objecten zoals reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen kunt u laten reinigen door ons schoonmaakbedrijf.

Vloeronderhoud

Uiteraard reinigen onze schoonmakers ook altijd de vloeren wanneer ze bij u langskomen voor sanitair verzorging of interieurverzorging. Is uw vloer echter sterk vervuild, bijvoorbeeld door een verbouwing, verhuizing of door leegstand? Dan kunt u gebruik maken van onze diensten voor vloeronderhoud. Onze experts reinigen uw vloer dan bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Ook kan de vloer worden gestript, geïmpregneerd, ontvet of behandeld worden met een speciale olie. Kortom, wat er ook nodig is om uw vloer in Utrecht weer te laten stralen, de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf regelen het voor u!

Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf?

Wilt u weten wat wij voor u in Utrecht kunnen betekenen? De werknemers van ons schoonmaakbedrijf beantwoorden graag uw vragen. Via het online formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact.

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0346-243799 of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl. Wij helpen u graag met een offerte of advies.

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Utrecht nodig heeft voor gevelreiniging, interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud of sanitair verzorging, staan wij voor u klaar.


  Back To Top