skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Soest

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf in Soest

Heeft u voor uw bedrijfspand of woning in Soest een schoonmaakbedrijf nodig? Dan bent u hiervoor bij Sym Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor interieurverzorging, gevelreiniging, sanitair verzorging, vloeronderhoud, glasbewassing en veel meer in Soest en omgeving. Onze vakmensen zijn niet alleen gemotiveerd, maar reinigen uw pand ook precies volgens uw wensen. We stellen vooraf een individueel schoonmaakplan met u op en noteren daarin al uw wensen. Zo weten we zeker dat we u als klant tevreden kunnen stellen. Heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf nodig en wilt u dat er goed werk wordt geleverd tegen een scherpe prijs? Bel ons dan snel!

Schoonmaakbedrijf Soest

Flexibele en reguliere schoonmaak

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf kiezen voor een vast of flexibel schoonmaakprogramma. In het eerste geval betaalt u een vast maandbedrag en daarvoor leveren wij u allerlei schoonmaakdiensten, of het nu gaat om glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud of interieurverzorging. Bij het flexibele programma betaalt u voor een aantal uren. In beide gevallen profiteert u bij ons schoonmaakbedrijf van een contract dat direct opzegbaar is en garanderen wij u scherpe prijzen.

Welke schoonmaakdiensten leveren wij u in Soest?

Ons schoonmaakbedrijf in Soest gaat een stapje verder dan de concurrentie. Wij hebben ons namelijk niet alleen gespecialiseerd in schoonmaken, maar kunnen u ook op verschillende andere vlakken van dienst zijn, bijvoorbeeld met:

Omdat u voor al deze diensten bij ons terecht kunt, hoeft u niet allerlei verschillende bedrijven in te huren voor de verzorging van uw pand in Soest. Dat scheelt u veel tijd, geld en moeite, en u hoeft enkel te genieten van een schoon huis of bedrijfspand.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Wanneer u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf inschakelt voor uw interieurverzorging, bent u ervan verzekerd dat u altijd aankomt in een frisse woning of een schoon kantoorpand. Wij reinigen uw interieur in Soest van onder tot boven. Denk hierbij aan het dweilen, stofzuigen, stoffen, de afvalbakken legen en de eventuele vingerafdrukken verwijderen van de ramen. Dit alles doen wij zeer grondig en secuur. Zo stoffen wij niet alleen uw meubilair, maar nemen ook bijvoorbeeld uw kasten, plinten, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en de vensterbanken af. Omdat wij enkel werken met hoogwaardige schoonmaakproducten kunt u nog lang genieten van uw schone interieur in Soest.

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Zoekt u een bedrijf dat uw sanitair verzorging voor u komt uitvoeren in Soest? Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf reinigt uw toiletpotten en urinoirs, maar ook sanitaire voorzieningen zoals de wasbakken en de luchtroosters. Zo geniet u thuis of op kantoor van fris en hygiënisch sanitair. Ook voor sterk vervuild sanitair draaien onze professionele schoonmakers hun hand niet om. Is uw pand dus sterk vervuild geraakt door bijvoorbeeld leegstand, een verhuizing of een verbouwing? Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf lost dit probleem snel voor u op.

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf regelt niet alleen schoon sanitair en een schoon interieur, maar ook glasbewassing en gevelreiniging voor u. Zo krijgt uw pand in Soest zowel van binnen als van buiten een grondige schoonmaakbeurt. Wij kunnen uw ramen machinaal of met de hand wassen. Voor de machinale schoonmaak gebruiken wij een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem. Zo wassen we dan uw ramen tot op wel 18 meter hoogte zonder dat daar een ladder of hoogwerker aan te pas komt. Met deze machine kunnen onze professionals zelfs de meest lastige plekken bereiken. Daarnaast maken wij voor onze glasbewassing gebruik van osmose water. Daardoor droogt de glasbewassing altijd streeploos op.

Gevelreiniging

Wist u dat de waarde van uw pand kan verlagen wanneer de gevel vervuild is? Bovendien zullen potentiële klanten uw winkel of bedrijfspand sneller voorbij lopen wanneer uw gevel er niet verzorgd uitziet. Gelukkig kunt u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf terecht voor gevelreiniging. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen, voorkomt u dat u hoge kosten hoeft te maken om deze opnieuw te laten schilderen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Er wordt dan een beschermlaag aangebracht waardoor uw gevel minder onderhoud nodig heeft. Ook voor het grondig reinigen van objecten zoals reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Soest kiest u natuurlijk voor de diensten van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Vloeronderhoud

Komen de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf in Soest bij u langs voor sanitair verzorging of interieurverzorging? Uiteraard reinigen zij dan ook altijd uw vloeren. Wanneer uw vloer echter sterk vervuild is geraakt, kunt u ons inschakelen voor uw vloeronderhoud. Onze experts reinigen uw vloer dan bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Ook kan de vloer worden gestript, geïmpregneerd, ontvet of behandeld worden met een speciale olie. Kortom, wat uw vloer in Soest ook nodig heeft, de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf regelen het voor u!

Kies voor de ervaring van ons schoonmaakbedrijf

In Soest kunt u uiteraard ook een ander schoonmaakbedrijf vragen om u te helpen met de interieurverzorging, sanitair verzorging, gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud of andere schoonmaakwerkzaamheden. Maar daarmee doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Want door ons te kiezen, kunt u rekenen op:

 • Gemotiveerd en enthousiast personeel
 • Een vooraf in overleg opgesteld werkplan
 • Onze werknemers houden zich aan de Arbowet en milieueisen
 • Zeer aantrekkelijke tarieven (vraag een offerte aan!)
 • Veel diensten mogelijk

Vraag snel naar een offerte bij ons schoonmaakbedrijf!

Wanneer u een schoonmaakbedrijf nodig heeft voor bijvoorbeeld gevelreiniging of sanitair verzorging, dan zit u in Soest goed bij Sym Schoonmaakbedrijf. Wij helpen u snel en vakkundig, waarbij we rekening houden met uw wensen. Dit alles doen we voor een zeer gunstige prijs.

Wilt u eerst vrijblijvend meer informatie of advies over bijvoorbeeld sanitair verzorging, interieurverzorging, gevelreiniging vloeronderhoud of glasbewassing? Laat dan een bericht voor ons achter via het formulier hier op de site. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Voor al uw vragen kunt u bellen naar 0346-243799 of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl.

Wij laten u graag zien dat we ons met recht het beste schoonmaakbedrijf van Soest en omgeving mogen noemen!


  Back To Top