Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Het schoonmaakbedrijf dat werkt in Nieuwegein

Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf in Nieuwegein voor glasbewassing, gevelreiniging, sanitairverzorging, vloeronderhoud of interieurverzorging? Dan bent u hiervoor bij SYM Schoonmaak aan het juiste adres. Wij verzorgen al uw schoonmaakwensen om u optimaal van dienst te zijn. Voordat we beginnen, maken we een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Aan de hand hiervan maken wij een schoonmaakplan. Deze wordt gebruikt door ons personeel. Er wordt onder meer in aangegeven of er opvallende zaken waren. Ook kunt u hier zelf in aangeven wat u graag anders zou zien. Zo is in Nieuwegein een snelle schakeling tussen beide partijen gegarandeerd.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Wanneer wij voor u in Nieuwegein de glasbewassing, sanitairverzorging, gevelreiniging, vloeronderhoud of interieurverzorging verzorgen, zorgen wij ervoor dat er een werkkast gemaakt wordt waarin het materiaal voor de schoonmaak wordt opgeslagen. Zo hebben we altijd een duidelijk beeld van de voorraad van schoonmaakspullen. Hier ligt ook het werkplan.

In dit plan kunnen wij als schoonmaakbedrijf onder meer het volgende opnemen:

Door deze veelzijdigheid van ons schoonmaakbedrijf heeft u geen omkijken meer naar uw pand. Wij kunnen alles verzorgen dat bij het schoonhouden van uw gebouw komt kijken.

Schoonmaak in Nieuwegein

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Het totale onderhoudsconcept

We bieden u in Nieuwegein de mogelijkheid om ons meer te laten regelen dan alleen de schoonmaak van uw pand. Behalve de gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging, sanitairverzorging en vloeronderhoud, het aanvullen van de schoonmaakmiddelen en de verzorging van uw interieur geven wij u nog enkele opties. Zo kunnen wij ook zorgen voor:

  • De bevoorrading van de kantine
  • De catering
  • Preventieonderhoud

U zult niet snel een ander schoonmaakbedrijf in Nieuwegein vinden dat u dezelfde mogelijkheden en services biedt. Zeker niet in combinatie met een flexibele werkhouding en grondige aanpak waarin u zoveel inspraak heeft. Dit is namelijk een van de manieren waarop wij ons als schoonmaakbedrijf onderscheiden.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf?

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in Nieuwegein? Heeft u vragen over de diensten die wij u bieden als schoonmaakbedrijf of wilt u offerte ontvangen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein werkt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. U kunt een e-mail sturen naar info@symschoonmaak.nl met daarin uw vragen of u kunt ons bellen. Wij zijn te bereiken op het volgende nummer: 0346-243799. Wij leggen u graag uit waarom u zou moeten kiezen voor interieurverzorging, gevelreiniging, sanitairverzorging, vloeronderhoud en glasbewassing bij ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein.

© Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht 2020 - Sitemap