skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Het beste schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein voor uw glasbewassing, gevelreiniging, sanitair verzorging, vloeronderhoud of interieurverzorging? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen schoonmaakdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u ons inschakelt, maken we eerst een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Aan de hand hiervan ontwikkelen wij een individueel schoonmaakplan dat wordt gebruikt door onze professionele schoonmakers. Ook kunt u in dit schoonmaakplan uw opmerkingen aan ons doorgeven. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden altijd volgens uw wensen worden uitgevoerd.

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Wanneer wij voor u in Nieuwegein de glasbewassing, sanitair verzorging, gevelreiniging, vloeronderhoud of interieurverzorging uitvoeren, dan zorgen wij ervoor dat er een werkkast is ingericht waarin het materiaal voor de schoonmaak wordt opgeslagen. Zo hebben we altijd een duidelijk beeld van de voorraad van de schoonmaakspullen. Hier bewaren wij ook het werkplan. In dit plan kunnen wij als schoonmaakbedrijf onder andere de volgende werkzaamheden opnemen:

Door deze veelzijdigheid van ons schoonmaakbedrijf heeft u geen omkijken meer naar uw pand. Wij kunnen alles verzorgen dat bij het schoonhouden van uw gebouw in Nieuwegein komt kijken. Graag vertellen wij u meer over onze verschillende diensten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Vloeronderhoud

Wanneer onze schoonmakers in Nieuwegein bij u langskomen voor sanitair verzorging of interieurverzorging, dan reinigen zij uiteraard ook altijd uw vloeren. Is uw vloer echter sterk vervuild of heeft het extra onderhoud nodig? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vloeronderhoud service van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Onze experts reinigen uw vloer dan bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Ook kan de vloer worden gestript, geïmpregneerd of ontvet, of behandeld worden met een speciale olie. Voor vloeronderhoud van allerlei verschillende vloersoorten in Nieuwegein schakelt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf in.

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei sanitaire voorzieningen. Hierbij gaan wij graag een stapje verder voor onze klanten dan onze concurrenten uit Nieuwegein. Kiest u voor onze sanitair verzorging, dan reinigen wij uiteraard uw toiletpotten en urinoirs, maar ook wasbakken en luchtroosters slaan wij niet over. Kortom, schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf reinigt sanitaire voorzieningen in alle soorten en maten. Is uw pand in Nieuwegein sterk vervuild geraakt door bijvoorbeeld leegstand, een verhuizing of een verbouwing? Voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf is dat geen enkel probleem. Binnen no time geniet u weer van fris en hygiënisch sanitair in Nieuwegein.

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf levert graag een totaalpakket voor haar klanten. Normaal gesproken zou u voor glasbewassing of gevelreiniging derde partijen uit Nieuwegein moeten inhuren. Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u echter ook terecht voor deze diensten! Voor onze glasbewassing kunnen wij de ramen handmatig of machinaal wassen. Met een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem wassen we dan uw ramen tot op 18 meter hoogte. Door deze machine kunnen onze professionals zelfs de meest lastige plekken bereiken zonder dat daar een ladder of hoogwerker aan te pas komt. Voor onze glasbewassing maken wij gebruik van osmose water. Daardoor droogt de glasbewassing altijd streeploos op.

Gevelreiniging

Ziet de gevel van uw pand in Nieuwegein er niet meer zo fris uit? Een vervuilde gevel kan helaas een negatieve invloed uitoefenen op de waardebepaling van uw pand, bovendien kunnen bedrijven inkomsten mislopen wanneer het pand er niet verzorgd uitziet. Gelukkig kunt u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf terecht voor gevelreiniging, zodat uw pand er binnen de kortste keren weer schoon en verzorgd uitziet. Door te kiezen voor gevelreiniging, voorkomt u dat u hoge kosten moet maken om uw pand opnieuw te laten schilderen. De professionals van Sym Schoonmaakbedrijf reinigen gevels van allerlei verschillende materialen. Ook is het laten impregneren van uw gevel een mogelijkheid. Tijdens het impregneren brengen wij een beschermlaag aan op uw gevel, waardoor deze minder onderhoud nodig heeft. Ook voor het reinigen van objecten zoals reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Nieuwegein kiest u voor de diensten van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Interieurverzorging

Heeft u thuis of op kantoor een drukke dag gehad? Door de interieurverzorging van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf hoeft u zich om uw interieur in ieder geval geen zorgen te maken. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf inschakelt voor uw interieurverzorging, dan komen wij uw pand dweilen, stofzuigen, stoffen, de afvalbakken legen en de eventuele vingerafdrukken verwijderen van de ramen.

Wij werken altijd met oog voor detail. Zo stoffen wij niet alleen uw meubilair, maar nemen ook bijvoorbeeld uw kasten, plinten, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en de vensterbanken af. Omdat wij gebruik maken van hoogwaardige schoonmaakmiddelen, blijft uw pand in Nieuwegein extra lang fris.

Het totale onderhoudsconcept

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf is een zeer veelzijdig schoonmaakbedrijf. Wij bieden u zelfs nog meer mogelijkheden naast gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging, sanitair verzorging en vloeronderhoud. Naast het aanvullen van de schoonmaakmiddelen en de verzorging van uw interieur zorgen wij ook voor:

 • De bevoorrading van de kantine
 • De catering
 • Preventie onderhoud

U zult niet snel een ander schoonmaakbedrijf in Nieuwegein vinden dat u dezelfde mogelijkheden en diensten biedt. Zeker niet in combinatie met een flexibele werkhouding en grondige aanpak waarin u zoveel inspraak heeft. Dit zijn enkele manieren waarop wij ons als schoonmaakbedrijf onderscheiden.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf?

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in Nieuwegein, heeft u vragen over de diensten die wij u bieden als schoonmaakbedrijf of wilt u een offerte ontvangen?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op door het formulier hier op de site in te vullen. Voor al uw vragen kunt u ook bellen naar 0346-243799 of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl.

Voor een totale verzorging van uw pand in Nieuwegein kiest u voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf!


  Back To Top