skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Naarden

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Het werkplan van ons schoonmaakbedrijf

Wanneer u ons schoonmaakbedrijf in Naarden inhuurt voor gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud, sanitair verzorging, interieurverzorging of andere schoonmaakwerkzaamheden, dan maken we vooraf graag een inventarisatie van uw wensen en van het pand. Vervolgens stellen we dan een offerte en een overzichtelijk werkplan voor u op. Hierdoor profiteert u van:

 • Een helder overzicht van wat er moet gebeuren
 • Een duidelijke registratie van bijzonderheden en opvallende zaken
 • Eenvoudig en snel de optie om onze werkzaamheden te wijzigen, want u kunt als klant in Naarden aanpassingen doen in het werkplan
 • Snel een overzicht van wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd en door wie
 • Controle door onze bedrijfsleiding, die regelmatig de plannen controleert en inziet

Dat we met een overzichtelijke en heldere werkplanning werken, wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Daarom zijn wij in Naarden en omgeving het beste schoonmaakbedrijf als het gaat om gevelreiniging, glasbewassing, sanitair verzorging, vloeronderhoud, interieurverzorging.

Gevelreiniging, glasbewassing en andere schoonmaakdiensten

Er komt meer kijken bij schoonmaakwerkzaamheden dan veel mensen denken. Als schoonmaakbedrijf willen we inspelen op de wensen van onze klanten. Daarom bieden we u graag een veelzijdig pakket aan met verschillende diensten. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

Schoonmaakbedrijf Naarden

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Denkt u aan een schoonmaakbedrijf, dan denkt u waarschijnlijk aan interieurverzorging. De professionele schoonmakers van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf reinigen het interieur van uw kantoorpand, woning of vakantiehuis in Naarden van onder tot boven. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf inschakelt voor uw interieurverzorging, komen wij uw pand dweilen, stofzuigen, stoffen, de afvalbakken legen en de eventuele vingerafdrukken verwijderen van de ramen. Onze werkzaamheden doen wij altijd zeer grondig en secuur. Zo stoffen wij niet alleen uw meubilair, maar nemen ook bijvoorbeeld ook uw kasten, plinten, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en de vensterbanken af. Wij werken met schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit, daardoor zult u merken dat u in Naarden extra lang kunt genieten van een fris interieur.

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Naast de interieurverzorging neemt schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook graag uw sanitair verzorging voor u uit handen. Hierbij gaan wij altijd graag een stapje verder voor onze klanten dan onze concurrenten. Zo kunt u bij onze sanitair verzorging denken aan de reguliere reiniging van uw toiletpotten en urinoirs, maar ook wasbakken en luchtroosters slaan wij niet over. Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf reinigt dus sanitaire voorzieningen in alle soorten en maten in Naarden. Heeft u te maken met een sterk vervuild pand, bijvoorbeeld door leegstand, verhuizing of verbouwing? Geen nood! Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf draait ook haar hand niet om voor het grovere schoonmaakwerk. Voor frisse en hygiënische sanitaire voorzieningen in Naarden kiest u daarom voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Waar u bij reguliere schoonmaakbedrijven terecht kunt voor uw interieurverzorging of sanitair verzorging, verzorgt Sym Schoonmaakbedrijf ook uw glasbewassing en gevelreiniging! Normaal gesproken moet u voor de glasbewassing van uw pand in Naarden nog apart een glazenwasser inschakelen, maar ons schoonmaakbedrijf levert deze dienst als onderdeel van de totaalservice. Wij kunnen uw ramen handmatig voor u wassen of u kunt kiezen voor een machinale glasbewassing. Met een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem wassen we dan uw ramen tot op 18 meter hoogte. Met deze borstel kunnen onze professionals zelfs de meest lastige plekken bereiken zonder dat daar een ladder of hoogwerker voor nodig is. Bij onze glasbewassing gebruiken wij speciaal osmose water, waardoor de glasbewassing altijd streeploos opdroogt.

Gevelreiniging

Is de gevel van uw pand in Naarden vervuild? Kies dan voor de gevelreiniging van Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Hiermee ziet uw pand er weer fris uit, zonder dat u uw pand opnieuw hoeft te laten schilderen. Dit bespaart een hoop geld en bovendien verhoogt uw pand ook nog eens in waarde door onze gevelreiniging! De vakmensen van Sym Schoonmaakbedrijf reinigen gevels van allerlei verschillende soorten materialen. Wilt u langer genieten van uw schone gevel? Laat dan uw gevel door ons impregneren. Tijdens het impregneren brengen wij een beschermlaag aan op uw gevel waardoor deze minder onderhoud nodig heeft. Ook voor het reinigen van objecten zoals reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Naarden kiest u voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Vloeronderhoud

Uiteraard reinigen onze professionele schoonmakers altijd uw vloer wanneer u ons inschakelt voor sanitair verzorging of interieurverzorging. Sommige vloeren hebben echter wat extra aandacht nodig. Daarom biedt schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook vloeronderhoud aan als onderdeel van het dienstenpakket. Graag vertellen wij u wat vloeronderhoud precies inhoudt. Wanneer u in Naarden te maken heeft met een sterk vervuilde vloer, dan komen onze specialisten die graag voor u reinigen. Dit doen wij bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Eventueel kan de vloer ook gestript, geïmpregneerd, ontvet of behandeld worden met een speciale olie. U kunt ons in Naarden inschakelen voor allerlei verschillende vloeren, van hout tot vloerbedekking.

De ervaring en expertise van ons schoonmaakbedrijf

Natuurlijk wilt u niet zomaar een schoonmaakbedrijf inschakelen, maar wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare en professionele partner in zee gaat. Ons schoonmaakbedrijf biedt u in Naarden meer dan alleen ervaring en deskundigheid, namelijk:

 • U betaalt nooit te veel dankzij onze scherpe tarieven.
 • Wij bieden zowel vaste als flexibele schoonmaakprogramma’s.
 • Onze professionals werken altijd volgens de arbowet.
 • U kunt ons dag en nacht bereiken, dus ook bij een noodgeval.
 • We bieden ook een totaalservice, neem contact met ons op voor meer informatie

Offerte van ons schoonmaakbedrijf in Naarden?

Wilt u weten wat ons schoonmaakbedrijf in Naarden voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over interieurverzorging, glasbewassing, gevelreiniging, sanitair verzorging of vloeronderhoud.

Voor al uw vragen kunt u bellen naar 0346-243799, een bericht achterlaten via ons contactformulier of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl.

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf hoort graag hoe wij u van dienst kunnen zijn in Naarden!


  Back To Top