skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Maarssen

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaken in Maarssen en omgeving

Wanneer u voor uw huis of bedrijfspand een schoonmaakbedrijf in Maarssen zoekt, dan bent u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat het werk dat wij leveren goed en grondig gebeurt. U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor onder andere gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging, sanitair verzorging en vloeronderhoud. Ook kunt u ons inschakelen voor periodieke schoonmaak in Maarssen. We maken een inventarisatie van het werk dat gedaan moet worden en houden hierbij rekening met uw wensen. Aan de hand hiervan maken wij een werkplan waar de werknemers van ons schoonmaakbedrijf zich aan houden. In dit plan kunt u als klant ook uw schoonmaak wensen aangeven. U behoudt dus ten allen tijde zelf de controle.

Schoonmaakbedrijf Maarssen

Hét schoonmaakbedrijf in Maarssen

Om uw huis of pand in Maarssen er goed verzorgd uit te laten zien, zijn er veel zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beheersen wij als schoonmaakbedrijf onder meer de volgende disciplines:

Wij maken niet alleen op periodieke basis schoon. U kunt ook bij ons terecht als u een ontruimd pand of een nieuwbouwwoning goed gereinigd wilt hebben, bijvoorbeeld voordat deze (opnieuw) bewoond wordt. Uiteraard schakelt u ons schoonmaakbedrijf ook in voor een grondige schoonmaak na een verbouwing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Vloeronderhoud

Schakelt u ons in Maarssen in voor interieurverzorging of sanitair verzorging? Dan nemen wij in deze werkzaamheden uiteraard altijd de vloer mee. Echter hebben sommige vloeren wat meer onderhoud nodig buiten de reguliere poetsbeurt. Kan uw vloer in Maarssen wel wat extra aandacht gebruiken? Kies dan voor vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Onze specialisten reinigen zelfs de meest vervuilde vloer en kunnen deze indien gewenst ook strippen, impregneren, ontvetten of behandelen met een passend product. Indien gewenst kunnen wij uw vloer ook voor u schoonspuiten met een hogedrukspuit of uw vloerbedekking reinigen in Maarssen.

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Niet alleen voor interieurverzorging, maar ook voor sanitair verzorging staat schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf voor u klaar in Maarssen. U kunt bij ons terecht voor de reguliere reiniging van uw toiletpotten en urinoirs, maar ook wasbakken en luchtroosters slaan wij niet over. Kortom, schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf reinigt sanitaire voorzieningen in alle soorten en maten. Daarnaast kunt u ons ook inhuren om sterk vervuild sanitair te reinigen, bijvoorbeeld na leegstand, een verhuizing of verbouwing. Wilt u fris en hygiënisch sanitair in uw woning of bedrijfspand in Maarssen? Dan kiest u voor Sym Schoonmaakbedrijf!

Glasbewassing

Bij een schoonmaakbedrijf denkt u waarschijnlijk meteen aan sanitair verzorging of interieurverzorging. Maar schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf gaat maar al te graag nog een stapje verder voor haar klanten. Zo verzorgen wij zelfs de glasbewassing van uw pand in Maarssen. Normaal gesproken zou u hier een glazenwasser voor inschakelen, maar schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf levert deze dienst zelf als onderdeel van onze totaalservice. Wij kunnen uw ramen handmatig wassen of een machinale glasbewassing voor u uitvoeren. Met een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem kunnen we ramen tot op 18 meter hoog goed wassen. Met deze borstel is het zeer eenvoudig om ook de lastige plekken bereiken, en dat zelfs zonder ladder of hoogwerker. Daarnaast maken wij gebruik van osmose water. Daardoor droogt onze glasbewassing altijd streeploos op.

Interieurverzorging

Voor een fris en schoon interieur in Maarssen kiest u voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Schakel ons in om de interieurverzorging van uw woning, vakantiehuis of kantoorpand te verzorgen, zodat u zich weer bezig kunt houden met de leukere zaken in het leven. Wanneer u ons inhuurt voor uw interieurverzorging komen wij uw pand dweilen, stofzuigen, stoffen, afvalbakken legen en eventuele vingerafdrukken verwijderen van de ramen. Dit alles doen wij zeer secuur. Tijdens het stoffen nemen wij bijvoorbeeld ook uw meubilair, kasten, randen, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en de vensterbanken af. Omdat wij enkel gebruik maken van schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit, zult u merken dat uw pand in Maarssen extra lang schoon en fris blijft.

Gevelreiniging

Nu de binnenkant van uw pand in Maarssen zo goed is gereinigd door schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf, wilt u natuurlijk ook de buitenkant weer eens een opfrisbeurt geven. Daarom behoort ook gevelreiniging tot de mogelijkheden bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Onze experts zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels van allerlei verschillende materialen. Indien gewenst kunnen wij uw gevel ook voor u impregneren. Door uw gevel te impregneren brengen wij een beschermlaag aan waardoor uw gevel langer mooi blijft en minder onderhoud nodig heeft. Naast gevelreiniging schakelt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook in voor het reinigen van allerlei objecten zoals reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Maarssen.

Besteed uw schoonmaakdiensten volledig aan ons uit

De benodigde schoonmaakmiddelen en materialen worden door ons schoonmaakbedrijf verstrekt. U hoeft dus niet zelf bij te houden wanneer er nieuwe materialen moeten worden aangeschaft als wij regelmatig bij u over de vloer komen. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen die zijn vastgesteld met betrekking tot het milieu en de Arbowet. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor een totaalpakket op het gebied van vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, sanitair verzorging of interieurverzorging. Behalve schoonmaak bieden wij u als schoonmaakbedrijf in Maarssen nog meerdere andere diensten. Hierbij kunt u denken aan:

 • Kantine bevoorrading
 • Catering
 • Preventie onderhoud

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf in Maarssen

Als u meer wilt weten over de diensten en services die wij aanbieden, neem dan contact met ons op. De werknemers van ons schoonmaakbedrijf nemen graag de tijd om u te informeren over de mogelijkheden in Maarssen.

U kunt hiervoor bellen naar 0346-243799, een bericht achterlaten via het formulier op onze site, of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl.

Voor een fris en hygiënisch pand in Maarssen kiest u voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.


Back To Top