Schoonmaakbedrijf Maarssen

Schoonmaken in Maarssen en omgeving

Wanneer u voor uw huis of bedrijfspand een schoonmaakbedrijf in Maarssen zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat het werk dat wij leveren goed en grondig gebeurt. U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor onder andere gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging, sanitairverzorging en vloeronderhoud. Ook als u ons aanneemt voor periodieke schoonmaak in Maarssen, komen wij bij u langs. We maken een inventarisatie van het werk dat gedaan moet worden en houden hierbij rekening met uw wensen. Aan de hand hiervan maken wij een werkplan waar de werknemers van ons schoonmaakbedrijf zich aan houden bij het schoonmaken. In dit plan kunt u als klant ook aangeven als u iets op een andere manier gedaan wilt zien. U behoudt dus te allen tijde de controle.

Het schoonmaakbedrijf in Maarssen

Om uw huis of pand in Maarssen er goed verzorgd uit te laten zien, zijn er vele zaken waar rekening mee moet worden gehouden.

Om dit voor u te realiseren, beheersen wij als schoonmaakbedrijf onder meer de volgende disciplines:

Wij maken niet alleen op periodieke basis schoon. U kunt ook bij ons terecht als u een ontruimd pand of een nieuwbouwwoning goed schoongemaakt wilt hebben, voordat deze (opnieuw) bewoond wordt. Uiteraard kunt u hierbij ook denken aan een grondige schoonmaak na een verbouwing.

Schoonmaakbedrijf Maarssen

Sanitairverzorging Maarssen

Besteed uw schoonmaakdiensten volledig aan ons uit

De benodigde schoonmaakmiddelen en materialen worden door ons schoonmaakbedrijf verstrekt. U hoeft dus niet zelf bij te houden wanneer er nieuwe materialen moeten worden aangeschaft als wij regelmatig bij u over de vloer komen. Uiteraard werken wij aan de hand van de regels die zijn vastgesteld met betrekking tot het milieu en de Arbowet. Behalve schoonmaak bieden wij u als schoonmaakbedrijf in Maarssen meerdere diensten. Bij ons kunt u dus terecht voor een totaalpakket op het gebied van vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, sanitairverzorging of interieurverzorging. Zo kunnen wij diverse andere zaken verzorgen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Kantinebevoorrading
  • Catering
  • Preventieonderhoud

Neem contact op met ons schoonmaakbedrijf in Maarssen

Als u meer wilt weten over de diensten en services die wij aanbieden, neem dan contact met ons op. De werknemers van ons schoonmaakbedrijf nemen graag de tijd om u te informeren over de mogelijkheden in Maarssen. U kunt ons bellen op: 0346-243799. Als u liever een e-mail stuurt voor meer informatie over glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, interieurverzorging of sanitairverzorging, dan kan dat natuurlijk ook. Ons e-mailadres is: info@symschoonmaak.nl. Bij SYM Schoonmaak bent u op de juiste plaats voor het beste en meest complete schoonmaakbedrijf in Maarssen.

© Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht 2020 - Sitemap