skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Loosdrecht

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Professioneel schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Loosdrecht, heeft u in Sym Schoonmaakbedrijf de juiste partner gevonden. U kunt ons inschakelen voor vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging en sanitair verzorging. De professionals van ons schoonmaakbedrijf zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen die er alles aan doen om uw pand in Loosdrecht brandschoon te krijgen. Wij werken in de omgeving voor zowel particulieren als zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht als u slechts eenmalig hulp nodig heeft, maar ook als u ons wekelijks of dagelijks wilt inschakelen.

Schoonmaakbedrijf Loosdrecht

Een werkplan voor sanitair verzorging en andere schoonmaakdiensten

Als u ons wilt inhuren voor bijvoorbeeld glasbewassing, gevelreiniging, sanitair verzorging, interieurverzorging of vloeronderhoud, dan komen wij bij u langs in Loosdrecht. We inventariseren wat de werkzaamheden zijn die u gedaan wilt hebben en maken aan de hand daarvan een werkplan. Hierbij houden wij ook rekening met de manier waarop u wilt dat de schoonmaak plaatsvindt. Het werkplan waarmee ons schoonmaakbedrijf werkt, heeft de volgende voordelen:

 • Overzichtelijke afspraak van de werkzaamheden die wij moeten doen
 • Lijst die afgevinkt wordt waardoor niets over het hoofd wordt gezien
 • Schoonmaker noteert eventuele bijzonderheden
 • U kunt aangeven wanneer er aanpassingen gemaakt moeten worden
 • Onze bedrijfsleiding controleert regelmatig het werkplan, zodat u zeker weet dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd

De veelzijdigheid van Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf

Om ervoor te zorgen dat wij u optimaal kunnen helpen in Loosdrecht, beheersen onze specialisten diverse technieken. Zo kunnen de werknemers van ons schoonmaakbedrijf verschillende objecten voor u schoonmaken op een professionele wijze. Wij zijn onder meer experts in:

Graag vertellen wij u meer over de diensten die schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf voor u kan verrichten in Loosdrecht. Lees snel verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf verzorgt maar al te graag uw interieurverzorging in Loosdrecht. Wij staan voor u klaar om eenmalig of periodiek bij u langs te komen om het interieur van uw woning, kantoorpand of vakantiehuisje te stofzuigen, dweilen, afvalbakken te legen, het stoffen van uw meubilair, kasten, randen, deuren, deurklinken, stoel- en tafelpoten en vensterbanken. Ook verwijderen we eventuele vingerafdrukken van het glas. Op deze manier reinigt ons schoonmaakteam uw pand in Loosdrecht zeer grondig en op vakkundige wijze. Omdat wij enkel gebruik maken van schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit zult u merken dat uw pand extra lang schoon en fris blijft.

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Ook voor de sanitair verzorging in Loosdrecht kunt u aankloppen bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Wij reinigen een grote verscheidenheid aan sanitaire voorzieningen. Denk hierbij aan toiletpotten en urinoirs, maar ook wasbakken en luchtroosters slaan wij niet over. Zelfs voor sterk vervuild sanitair door bijvoorbeeld leegstand, bouw of een verbouwing draaien onze professionele schoonmakers hun hand niet om. Voor een frisse woning of schoon kantoor met hygiënisch sanitair, kiest u dus voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Glasbewassing

Bij een schoonmaakbedrijf denkt u waarschijnlijk meteen aan sanitair verzorging of interieurverzorging. Maar schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf gaat een stapje verder voor haar klanten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor uw glasbewassing in Loosdrecht. Normaal gesproken moet u hier een glazenwassen voor bellen, maar Sym Schoonmaakbedrijf levert al deze diensten zelf. Wij kunnen uw ramen handmatig wassen of een machinale glasbewassing voor u uitvoeren. Met een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem kunnen we ramen tot op 18 meter hoog goed wassen. Met deze borstel is het zeer eenvoudig om ook de lastige plekken bereiken, en dat zonder ladder of hoogwerker. Daarnaast maken wij gebruik van osmose water. Daardoor droogt onze glasbewassing altijd streeploos op.

Gevelreiniging

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u ook de buitenkant van uw pand wilt laten reinigen, wanneer de binnenkant eenmaal is gepoetst door schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Daarom bieden wij ook gevelreiniging in Loosdrecht. Vanwege onze jarenlange ervaring met gevelreiniging, zijn wij in staat om gevels van allerlei verschillende materialen schoon te maken en eventueel te impregneren. Wanneer u uw gevel laat impregneren, brengen wij hier een beschermlaag op aan. Hierdoor blijft de gevel langer mooi, en heeft hij minder onderhoud nodig. Naast gevelreiniging schakelt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook in voor het schoonmaken van uw reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Loosdrecht.

Vloeronderhoud

Uiteraard nemen wij altijd de vloer mee in onze werkzaamheden wanneer u ons inschakelt om in Loosdrecht uw interieurverzorging of sanitair verzorging uit te voeren. Sommige vloeren hebben echter wat meer aandacht nodig naast een reguliere schoonmaakbeurt. Kan uw vloer in Loosdrecht wel wat extra aandacht gebruiken? Dan is het verstandig om gebruik te maken van het vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Wij reinigen de meest vervuilde vloer en kunnen deze indien gewenst ook strippen, impregneren, ontvetten of behandelen met een passend product. Ook kunnen wij uw vloer schoonspuiten met een hogedrukspuit of uw vloerbedekking reinigen. Voor vloeronderhoud in Loosdrecht kiest u dus voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf!

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Loosdrecht

Wilt u meer weten over wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen in Loosdrecht? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Wij helpen u graag met meer informatie over gevelreiniging, glasbewassing, interieurverzorging, sanitair verzorging of vloeronderhoud. U neemt contact met ons op door het online formulier hier op de site in te vullen.

U kunt ook bellen naar 0346-243799 of een mail sturen naar info@symschoonmaak.nl. Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf steekt graag de handen voor u uit de mouwen in Loosdrecht!


  Back To Top