skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Hilversum

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Hét schoonmaakbedrijf in Hilversum

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Hilversum voor de verzorging van uw woonhuis of bedrijfspand? Neem dan voor onder andere interieurverzorging, sanitair verzorging, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging contact op met Sym Schoonmaakbedrijf. Wij bieden u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten in Hilversum. Zoekt u voor een enkele keer of juist dagelijks hulp bij de schoonmaak? In beide gevallen bent u bij ons schoonmaakbedrijf op de juiste plek. Binnen Sym Schoonmaakbedrijf vindt u alleen de meest gedreven professionals die zich gemotiveerd inzetten voor diverse klanten.

Schoonmaakbedrijf Hilversum

Een schoonmaakbedrijf met een helder werkplan

Wanneer u ons schoonmaakbedrijf inhuurt, komt er eerst iemand bij u langs om met u te bespreken wat er allemaal schoongemaakt moet worden en hoe u dit gedaan wilt hebben. Hierbij kunt u denken aan diensten zoals vloeronderhoud, interieurverzorging, sanitair verzorging, gevelreiniging en glasbewassing in Hilversum. Aan de hand van dit gesprek maken wij een werkplan. Aan de hand van dit plan wordt de schoonmaak uitgevoerd.
Het werken met dit plan heeft meerdere voordelen:

 • Het geeft duidelijkheid aan de schoonmaker, die weet wat er wordt verwacht
 • Er wordt aangegeven wat er gedaan moet worden en omdat hier een lijst van is, wordt er niets overgeslagen
 • De schoonmaker geeft aan wat er gedaan is en of er bijzonderheden waren
 • In het boek kunt u aangeven als er iets veranderd moet worden in onze werkzaamheden

Onze bedrijfsleiding kijkt regelmatig het werkplan in en kan zo een vinger aan de pols houden. Zo weet u zeker dat uw pand de best mogelijke sanitair verzorging, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging krijgt in Hilversum.

Glasbewassing, gevelreiniging en andere schoonmaakdiensten op maat

Voor het goed schoonhouden van uw object in Hilversum is meer nodig dan alleen het vegen van de vloer of het soppen van het raam. Alleen met een grondige schoonmaak is het pand echt schoon te noemen. Wij snappen dat. Ons schoonmaakbedrijf in Hilversum heeft dan ook specialisten op de volgende gebieden in dienst:

Of u ons schoonmaakbedrijf nu in wilt huren voor een grote, eenmalige klus of voor periodiek onderhoud, dat maakt niet uit. Wij staan voor u klaar in Hilversum.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Wij hebben al vele jaren ervaring met de interieurverzorging van allerlei verschillende panden uit de regio Hilversum. Onze schoonmakers stofzuigen, dweilen en legen de afvalbakken van uw pand. Daarnaast stoffen we uw meubilair, kasten, randen, deuren en vensterbanken af. Daarbij vergeten we uiteraard de deurklinken en stoel- en tafelpoten niet. Ook verwijderen we vingerafdrukken van glas. Omdat wij enkel gebruik maken van schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit, zult u extra lang kunnen genieten van uw schone interieur in Hilversum.

Vloerreiniging Kantoor

Inwendige en uitwendige sanitair verzorging

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf verzorgt allerlei werkzaamheden voor uw pand in Hilversum, waaronder ook de sanitair verzorging. Onze professionele schoonmakers reinigen dus al uw sanitaire voorzieningen. Van toiletpotten en urinoirs tot wasbakken en luchtroosters. Ook voor sterk vervuild sanitair door bijvoorbeeld leegstand, bouw of een verbouwing kiest u voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Professionele Glasbewassing

Wilt u graag uw glazen laten wassen in Hilversum? Ook daarvoor kunt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf inschakelen! Wij kunnen uw ramen handmatig wassen of een machinale glasbewassing voor u uitvoeren. Met een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem kunnen we dan ramen tot op 18 meter hoog goed wassen. Met deze borstel is het zeer eenvoudig om ook de lastige plekken bereiken, en dat zonder ladder of hoogwerker. Omdat wij gebruik maken van osmose water droogt onze glasbewassing altijd streeploos op.

Gevelreiniging

Zelfs voor gevelreiniging in Hilversum kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf! Door uw gevels te laten reinigen door onze gespecialiseerde vakmensen, krijgt uw pand in Hilversum weer de frisse en schone uitstraling die het verdient. Wij reinigen gevels van verschillende materialen en zijn daarnaast ook zeer bekwaam in het impregneren van gevels. Impregneren houdt in dat wij een beschermlaag aanbrengen over uw gevel. Hierdoor blijft uw gevel langer mooi en is er minder onderhoud nodig. Naast gevelreiniging schakelt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook in voor het schoonmaken van uw reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Hilversum.

Vloeronderhoud

Schakelt u ons in voor uw interieurverzorging of sanitair verzorging, dan nemen wij uiteraard ook de vloer altijd mee in onze werkzaamheden. Uit de praktijk blijkt echter dat sommige vloeren wat meer aandacht nodig hebben naast de reguliere schoonmaakbeurt. Heeft uw vloer in Hilversum ook wat extra aandacht nodig? Dan is het verstandig om gebruik te maken van het vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Wij reinigen zelfs de meest sterk vervuilde vloer en kunnen deze indien gewenst ook strippen, impregneren, ontvetten of behandelen met een passend product. Ook kunnen wij uw vloer schoonspuiten met een hogedrukspuit of uw vloerbedekking reinigen.

Wilt u ons schoonmaakbedrijf in Hilversum inschakelen?

Heeft u interesse in onze diensten in de regio Hilversum? Neem dan contact op met een van de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf.

Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen en kunnen u meteen een offerte geven. Via het online formulier hier op de site kunt u gemakkelijk een bericht voor ons achterlaten. Liever telefonisch contact?

Bel dan naar 0346-243799 of stuur een mail naar info@symschoonmaak.nl.

Schakel schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf in voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in Hilversum!


Back To Top