skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Breukelen

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf in Breukelen nodig?

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Breukelen zoekt, dan kunt u niet om Sym Schoonmaakbedrijf heen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met zeer gemotiveerd en ervaren personeel, dat u helpt met meer dan alleen interieurverzorging. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor glasbewassing, vloeronderhoud of sanitair verzorging. Bijzonder is dat we ook gevelreiniging voor onze rekening nemen. Hiervoor hoeft u dus geen apart bedrijf meer in te schakelen. Daarnaast bieden we u een totaalconcept aan, waarbij we zelfs de catering of bevoorrading van de kantine van u kunnen overnemen in Breukelen. Neemt u gerust contact op met ons voor meer informatie over de mogelijkheden van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf!

Schoonmaakbedrijf Breukelen

De werkwijze van ons schoonmaakbedrijf

Graag vertellen wij u meer over de werkwijze van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Bij ons staat klanttevredenheid namelijk zeer hoog in het vaandel. Daarom maken wij graag vooraf een heldere inventarisatie van uw schoonmaak wensen en uw pand. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om interieurverzorging, sanitair verzorging, vloeronderhoud, glasbewassing of de gevelreiniging in Breukelen. Onze vakmensen stellen vervolgens een heldere offerte en een praktisch schoonmaakplan op. U krijgt daarmee een helder inzicht in onze werkzaamheden en de kosten. Wanneer we aan de slag gaan bij uw woning of kantoor in Breukelen, vinden we het fijn om een werkkast te hebben voor onze spullen. Hier hangt dan ook het werkplan, dat we iedere keer netjes invullen. Ook houden we een logboek bij waarin we de bijzonderheden inzichtelijk voor u noteren.

Kies voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf in Breukelen

U kunt uiteraard ook kiezen voor een ander schoonmaakbedrijf in Breukelen voor het uitvoeren van gevelreiniging, vloeronderhoud, interieurverzorging, sanitair verzorging en glasbewassing. Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf doet echter altijd nét wat meer voor onze klanten. Daardoor profiteert u in Breukelen van:

 • Zeer scherpe en aantrekkelijke tarieven
 • Keuze uit vaste of flexibele schoonmaakprogramma’s
 • Naleving van Arbowet en aandacht voor milieueisen
 • Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen
 • Onze ervaren en professionele schoonmakers

Twijfel dus niet langer en schakel schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf in voor uw klus in Breukelen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging op maat

Heeft u behoefte aan een eenmalige of periodieke reiniging van uw interieur? Al vele klanten uit de omgeving van Breukelen kozen schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf voor de interieurverzorging van hun woning, bedrijfspand of vakantiewoning. Wij inventariseren uw schoonmaak wensen en gaan dan vakkundig te werk. Onder interieurverzorging verstaan wij het verwijderen van stof, stofzuigen, dweilen en het legen van de afvalbakken van uw pand in Breukelen. Wij stoffen uw meubilair, kasten, randen, deuren en vensterbanken af. Daarbij vergeten we uiteraard de deurklinken en stoel- en tafelpoten niet. Ook verwijderen we eventuele vingerafdrukken van glas. Zo geniet u na de werkzaamheden van onze professionele schoonmakers binnen de kortste keren weer van een schoon interieur. Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf gebruikt schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit, waardoor u extra lang profiteert van uw schone ruimte. Voor de interieurverzorging van uw pand in Breukelen kiest u dus voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf!

Vloerreiniging Kantoor

Glasbewassing

U denkt misschien dat het nodig is om een glazenwasser in te huren voor uw glasbewassing in Breukelen. Hiervoor kunt u echter ook gewoon Sym Schoonmaakbedrijf inschakelen! Naast het handmatig wassen van de ramen van uw woning, kantoor of bijvoorbeeld schoolpand kunnen we ook machinale glasbewassing voor u uitvoeren. Met een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem kunnen we ramen tot op 18 meter hoog goed wassen. Zo bereiken we ook de lastige plekken, zelfs zonder dat daar een ladder of hoogwerker voor nodig is. Omdat wij gebruik maken van osmose water droogt onze glasbewassing altijd streeploos op.

Sanitair verzorging in Breukelen

U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor zowel de zogenaamde ‘inwendige’ als ‘uitwendige’ sanitair verzorging van uw pand. Wij reinigen dus alle sanitaire voorzieningen. Van toiletpotten en urinoirs tot wasbakken en luchtroosters! Zelfs voor sterk vervuild sanitair draaien de professionele schoonmakers van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf hun hand niet om. Wij regelen uw sanitair verzorging op een zorgvuldige en efficiënte wijze, en altijd precies volgens uw wensen. Zelfs voor sanitair verzorging na leegstand, bouw en verbouw kunt u terecht bij Sym Schoonmaakbedrijf.

Professionele gevelreiniging

Zelfs voor gevelreiniging in Breukelen kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf! Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging zijn wij in staat om alle soorten gevels op professionele wijze te reinigen. Zo krijgt uw pand weer een frisse en schone uitstraling. Naast het reinigen van verschillende soorten gevels zijn wij ook zeer bekwaam in het impregneren van uw gevel. Wanneer wij uw gevel impregneren dan brengen wij een beschermlaag aan, waardoor uw gevel langer mooi blijft en u minder onderhoudswerkzaamheden hoeft uit te voeren. Naast gevelreiniging schakelt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook in voor het schoonmaken van uw reclamezuilen, lichtbakken, houtwerk en erf verhardingen in Breukelen.

Vloeronderhoud

Wanneer u ons in Breukelen inschakelt voor uw interieurverzorging of sanitair verzorging, nemen wij de vloer uiteraard altijd mee in onze werkzaamheden. Heeft uw vloer echter wat extra aandacht nodig? Dan kiest u voor vloeronderhoud van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Wij reinigen uw (sterk) vervuilde vloer en kunnen deze indien gewenst ook strippen, impregneren, ontvetten of behandelen met een passend product. Ook kunnen wij uw vloer schoonspuiten met een hogedrukspuit of uw vloerbedekking reinigen. Kortom, wat uw wensen voor uw vloer in Breukelen ook zijn, schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf voert ze voor u uit!

Vraag direct een offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf

Wilt u ook genieten van een fris en schoon kantoor? Of wilt u dat thuis alles netjes schoongemaakt is?

Wij kunnen onder meer vloeronderhoud, sanitair verzorging en gevelreiniging voor u verzorgen. Daarvoor rekenen we een zeer scherpe prijs. Wilt u weten wat uw kostenplaatje is voor bijvoorbeeld interieurverzorging?

Bel of mail dan snel naar 0346-243799 of naar info@symschoonmaak.nl, of stuur ons een bericht via het formulier hier op de site.

Ons schoonmaakbedrijf gaat in Breukelen graag voor u aan de slag!


  Back To Top