Schoonmaakbedrijf Breukelen

Schoonmaakbedrijf in Breukelen nodig?

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Breukelen zoekt, dan kunt u niet om SYM Schoonmaak heen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met zeer gemotiveerd en ervaren personeel, dat u met meer kan helpen dan alleen interieurverzorging. U kunt ons ook inschakelen voor glasbewassing, vloeronderhoud of sanitairverzorging. Bijzonder is dat we ook gevelreiniging voor onze rekening kunnen nemen. Hiervoor hoeft u dus geen apart bedrijf meer in te schakelen. Ook bieden we u een totaalconcept aan, waarbij we zelfs de catering of bevoorrading van de kantine van u kunnen overnemen in Breukelen. Neemt u gerust contact op met ons, wanneer u meer wilt weten.

Zo werkt ons schoonmaakbedrijf

Wij vinden dat een goede voorbereiding al het halve werk is. Onderdeel hiervan is voor ons schoonmaakbedrijf een heldere inventarisatie van uw schoonmaakwensen en het gebouw zelf. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om interieurverzorging, sanitairverzorging, vloeronderhoud, glasbewassing of de gevelreiniging in Breukelen. Onze vakmensen stellen vervolgens een heldere offerte en een praktisch schoonmaakplan op. U krijgt daarmee inzicht in onze werkzaamheden en de kosten in Breukelen. Wanneer we aan de slag gaan bij uw woning of kantoor, dan vinden we het fijn om een werkkast te hebben voor onze spullen. Hier hangt dan ook het werkplan, dat we iedere keer netjes invullen. Ook houden we een logboek bij, waarin we de bijzonderheden noteren. Onze leiding houdt dit alles ook bij, zodat we bij problemen op tijd kunnen ingrijpen.

Glasbewassing tot 18 meter hoogte

Het bijzondere van ons schoonmaakbedrijf in Breukelen is dat wij ook in te schakelen zijn voor glasbewassing. Normaal vraagt u hiervoor glazenwassers, maar bij ons schoonmaakbedrijf kunnen wij dit voor u doen. Naast het handmatig wassen van de ramen van uw woning, kantoor of school kunnen we ook machinale glasbewassing voor u uitvoeren. Met een borstel op een telescoopsteel en een sproeisysteem kunnen we ramen tot op 18 meter hoog goed wassen. Ook kunnen we lastige plekken bereiken, zelfs zonder ladder of hoogwerker. Dit kunnen we ook voor u in Breukelen doen.

Ons schoonmaakbedrijf biedt in Breukelen vele voordelen

U kunt uiteraard ook kiezen voor een ander schoonmaakbedrijf in Breukelen voor het uitvoeren van gevelreiniging, vloeronderhoud, interieurverzorging, sanitairverzorging en glasbewassing. Dat realiseren wij ons ook zeer goed.

Daarom proberen wij altijd net een stap extra te zetten voor onze klanten. Daardoor profiteert u in Breukelen van:

  • Zeer scherpe en aantrekkelijke tarieven (ontdek onze prijsgarantie)
  • Keuze uit vaste of flexibele schoonmaakprogramma’s
  • Naleving van Arbowet en aandacht voor milieueisen
  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen
  • Al onze mensen zijn ervaren en enthousiast in Breukelen

Sanitair schoonmaak Breukelen

Schoonmaakbedrijf Breukelen

Vraag direct een offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf voor interieurverzorging en meer

Wilt u ook genieten van een fris en schoon kantoor? Of wilt u dat thuis alles netjes schoongemaakt is? Vraag dan snel ons schoonmaakbedrijf om u te helpen. Wij kunnen onder meer vloeronderhoud, sanitairverzorging en gevelreiniging voor u verzorgen. Daarvoor rekenen we een zeer scherpe prijs. Wilt u weten wat uw kostenplaatje is voor bijvoorbeeld interieurverzorging? Bel of mail dan snel voor een offerte voor sanitairverzorging, interieurverzorging, gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud in Breukelen naar 0346-243799 of naar info@symschoonmaak.nl. Ons schoonmaakbedrijf gaat in Breukelen graag voor u aan de slag!

© Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht 2020 - Sitemap