skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Hét schoonmaakbedrijf voor u

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort, dan heeft u in Sym Schoonmaakbedrijf de juiste partner gevonden. U kunt op ons schoonmaakbedrijf rekenen voor de glasbewassing, gevelreiniging, interieurverzorging, sanitair verzorging en vloeronderhoud van uw pand in Amersfoort.

Bij ons schoonmaakbedrijf werken alleen de meest gedreven professionals met materialen en schoonmaakmiddelen van de beste kwaliteit. Wij zijn dus een schoonmaakbedrijf waar u op kunt rekenen, of u ons nu dagelijks, wekelijks, maandelijks of slechts eenmalig in Amersfoort inschakelt.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Het beste schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Om duidelijkheid voor beide partijen te creëren, werken wij aan de hand van een werkplan. Dit wordt opgesteld tijdens een afspraak waarbij al uw schoonmaak wensen worden vastgelegd. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om gevelreiniging, glasbewassing, sanitair verzorging, interieurverzorging of het vloeronderhoud. Het werkplan bevat onder andere:

 • Lijst van de schoon te maken objecten, volgens de gemaakte afspraken
 • Checklijst die iedere keer wordt afgevinkt door de schoonmakers
 • Lijst voor opmerkingen omtrent de schoonmaak die de schoonmakers hebben
 • Mogelijkheid voor u als klant om opmerkingen en aanpassingen te noteren voor de volgende schoonmaak

Omdat er bij onze schoonmaakwerkzaamheden in Amersfoort aan de hand van lijsten wordt gewerkt, zullen wij niets over het hoofd zien. Zo bent u er dus zeker van dat uw pand in Amersfoort altijd met de grootst mogelijke zorg wordt onderhouden.

Gevelreiniging, glasbewassing en schoonmaakdiensten

Om uw pand in Amersfoort goed te kunnen verzorgen, zijn er diverse vakgebieden waar wij aan werken. Zeker bij het schoonmaken van gebouwen met hardnekkig vuil is dit van essentieel belang. Om uw woning of bedrijfspand er op zijn best uit te laten zien, zowel van binnen als van buiten, kunnen wij u als schoonmaakbedrijf helpen met:

Uiteraard zijn er meer schoonmaakwerkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. We zijn immers het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf in Amersfoort. Graag vertellen wij u meer over de verschillende diensten die schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf voor u kan uitvoeren in Amersfoort.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Onder interieurverzorging verstaan wij het verwijderen van stof, stofzuigen, dweilen en het legen van de afvalbakken van uw pand in Amersfoort. Of het nu gaat om een bedrijfspand, woning of vakantiehuis, wij zijn het schoonmaakbedrijf dat uw interieur weer laat stralen. Wanneer de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf bij u langs zijn geweest, geniet u van een fris en schoon interieur. Schakelt u ons in voor uw interieurverzorging, dan reinigen onze professionele schoonmakers uw pand met de beste producten, zodat u extra lang kunt genieten van deze frisheid. Sym Schoonmaakbedrijf is hét schoonmaakbedrijf waar u moet zijn voor uw interieurverzorging in Amersfoort!

Vloerreiniging Kantoor

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in glasbewassing. Wij wassen uw glazen op de traditionele handmatige wijze óf door middel van machinale glasbewassing. Deze machine bestaat uit een telescoopsteel met daaraan een borstel waarmee we ook de zeer moeilijke plekken kunnen bereiken zonder daarbij een hoogwerker te hoeven gebruiken. Dus ook voor glasbewassing op moeilijk bereikbare plekken moet u zijn bij ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort!

Sanitair verzorging

Wij regelen zowel de zogenaamde inwendige als uitwendige sanitair verzorging voor onze klanten uit Amersfoort. U kunt rekenen op ons schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van allerlei verschillende sanitaire voorzieningen. Van toiletpotten en urinoirs tot wasbakken en luchtroosters! Zelfs voor sterk vervuild sanitair draaien onze schoonmakers hun hand niet om. Op een uiterst zorgvuldige en efficiënte wijze voeren wij de complete sanitair verzorging voor u uit tot alles weer schoon en fris is.

Vloeronderhoud

Wanneer u ons in Amersfoort inschakelt voor de interieurverzorging of de sanitair verzorging van uw pand, dan reinigen wij uiteraard ook de vloer. Daarnaast kunt u schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook nog inhuren voor het grondig reinigen van harde vloeren, het aanbrengen van impregneer lagen, het schoonspuiten van uw vloer met een hogedrukspuit, het reinigen van vloerbedekking en voor het schoonmaken en behandelen van uw houten vloeren in Amersfoort.

Gevelreiniging

Heeft uw gevel in Amersfoort een grondige schoonmaakbeurt nodig? Geen nood! Schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf heeft al vele jaren ervaring op het gebied van gevelreiniging. Wij reinigen gevels die gemaakt zijn van allerlei verschillende materialen. Zo heeft uw pand binnen de kortste keren weer een mooie, frisse uitstraling. Wij regelen niet alleen de gevelreiniging van uw pand, wij kunnen indien gewenst uw gevel ook impregneren. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw mooie gevel en heeft u hier veel minder onderhoud aan. Ook daarom kiest u voor ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort.

Direct contact met ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Heeft u vragen over diensten van Sym Schoonmaakbedrijf in Amersfoort? Twijfel dan niet en neem contact op met een van de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf.

U kunt ons een bericht sturen via het formulier hier op de site of bellen naar 0346-243799 wanneer u meer wilt weten over vloeronderhoud, glasbewassing, sanitair verzorging, gevelreiniging of interieurverzorging. Uiteraard kunt ons ook een e-mail sturen via info@symschoonmaak.nl.

Wij staan u graag te woord en geven u met veel plezier informatie over de diensten die wij u bieden als schoonmaakbedrijf in Amersfoort.


  Back To Top