skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Glazenwasser Utrecht

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

SYM Schoonmaakbedrijf is uw glazenwasser Utrecht

Op deze site vindt u informatie over ons schoonmaakbedrijf en onze dienstverlening. Onze dienstverlening is gericht op zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Omdat wij als geen ander weten hoe specifiek uw wensen kunnen zijn, vinden wij het normaal om u een pakket op maat te leveren, waarin al uw wensen zijn opgenomen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Voor een optimale offerte neemt u met ons contact op ook voor eventuele vergelijkingen. Uiteraard is er voor elk object een aangepaste offerte. Wij zijn een klein schoonmaakbedrijf in Utrecht dat voor alle wensen van de klant kan afspringen, personeel is voor ons geen probleem wij kunnen op elk vakgebied ons personeel inschakelen.

Wij zijn voor al onze klanten dag en nacht bereikbaar 24/7.
Onze doelgroepen zijn : scholen, kantoren, bedrijven, apotheken.

Glazenwasser Utrecht

Glasbewassing in Utrecht

Glasbewassing handmatig en / of machinaal van uw woning, bedrijfspand, kantoor, instelling, school, unit e.d..

 • Het traditionele handmatig wassen van de ramen is alom bekend, waarbij ook directe omlijstingen worden meegenomen. Onze glazenwasser zal dit werk uitstekend voor u uit kunnen voeren.
 • Machinale glasbewassing wordt gedaan m.b.v. een telescoopsteel met daaraan een borstel. Op deze borstel zit een sproeisysteem waaruit osmose (onthard) water komt. met dit systeem kan er tot op 18 meter hoogte worden gewassen en zijn moeilijke plekken vaak wel te bereiken. Erg fijn als de omgeving het niet toelaat om ladders en / of hoogwerkers in te zetten. Het osmose water heeft als voordeel dat het streeploos opdroogt. Dit systeem past onze glazenwasser dan ook graag toe wegens de praktische manier van werken en het ARBO aspect.

Glazenwasser Utrecht staat paraat voor al uw glasbewassing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Schoonmaken is mensenwerk

Ons hele vak draait om de mens. Zeker in een organisatie als de onze waarin veel gemotiveerde mensen dagelijks actief zijn.

Uiteraard worden nauwkeurig de eisen met betrekking tot de Arbowet, Milieu en Ergonomie strikt opgevolgd.

Goede voorbereiding is een must

Tijdens een gesprek met u beginnen we met een grondige inventarisatie van uw gebouw en uw wensen. De verkregen gegevens vertalen we in een overzichtelijke offerte en een duidelijk werkplan, omdat elk object verschillend is.

Op die manier proberen wij voor u een zo helder mogelijk beeld te schetsen van onze plannen en de daarbij behorende kosten. Glazenwasser Utrecht? Neem snel contact met ons op!


  Back To Top