Glazenwasser Utrecht

SYM Schoonmaakbedrijf is uw glazenwasser Utrecht

Op deze site vindt u informatie over ons schoonmaakbedrijf en onze dienstverlening. Onze dienstverlening is gericht op zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Omdat wij als geen ander weten hoe specifiek uw wensen kunnen zijn, vinden wij het normaal om u een pakket op maat te leveren, waarin al uw wensen zijn opgenomen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Voor een optimale offerte neemt u met ons contact op ook voor eventuele vergelijkingen. Uiteraard is er voor elk object een aangepaste offerte.

Wij zijn een klein schoonmaakbedrijf in Utrecht dat voor alle wensen van de klant kan afspringen, personeel is voor ons geen probleem wij kunnen op elk vakgebied ons personeel inschakelen.

Wij zijn voor al onze klanten dag en nacht bereikbaar 24/7.
Onze doelgroepen zijn : scholen, kantoren, bedrijven, apotheken.

Glasbewassing in Utrecht

Glasbewassing handmatig en / of machinaal van uw woning, bedrijfspand, kantoor, instelling, school, unit e.d..

Glazenwasser Utrecht staat paraat voor al uw glasbewassing.

Schoonmaken is mensenwerk

Ons hele vak draait om de mens. Zeker in een organisatie als de onze waarin veel gemotiveerde mensen dagelijks actief zijn.

Uiteraard worden nauwkeurig de eisen met betrekking tot de Arbowet, Milieu en Ergonomie strikt opgevolgd.

Goede voorbereiding is een must

Tijdens een gesprek met u beginnen we met een grondige inventarisatie van uw gebouw en uw wensen. De verkregen gegevens vertalen we in een overzichtelijke offerte en een duidelijk werkplan, omdat elk object verschillend is.

Op die manier proberen wij voor u een zo helder mogelijk beeld te schetsen van onze plannen en de daarbij behorende kosten. Glazenwasser Utrecht? Neem snel contact met ons op!
Schoonmaakhandschoen

© Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht 2020 - Sitemap

Menu Title