skip to Main Content
Direct contact? Bel:
0346243799
Vragen? Mail direct:
info@symschoonmaak.nl
 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Schoonmaakbedrijf Baarn

 • Vast Schoonmaak Programma
 • Vast Maandbedrag
 • Direct Opzegbaar
 • Prijsgarantie

Ontdek ons schoonmaakbedrijf in Baarn

Wanneer u in Baarn een expert nodig heeft om uw bedrijfspand, school of woning te reinigen, dan bent u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Sym Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in interieurverzorging, sanitair verzorging, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging bij zowel bedrijven als particulieren.

Ons schoonmaakbedrijf kan u veel schoonmaakdiensten uit handen nemen. Wij hanteren flexibele en vaste schoonmaakprogramma’s en adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw pand in Baarn. Dit betekent dat u voor uw vloeronderhoud, interieurverzorging, glasbewassing, gevelreiniging en sanitair verzorging aan het juiste adres bent bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Schoonmaakbedrijf Baarn

Over schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf

Sym Schoonmaakbedrijf is een kleinschalig schoonmaakbedrijf in de provincie Utrecht. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, en kunnen al uw schoonmaak wensen daarom snel uitvoeren. Wij beschikken over een veelzijdig team aan professionele schoonmakers die zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden zoals glasbewassing, interieurverzorging, sanitair verzorging, vloeronderhoud en gevelreiniging. Wanneer we voor u aan de slag gaan, bespreken we samen met u welke werkzaamheden ons schoonmaakbedrijf voor u in Baarn gaat uitvoeren. Dit alles leggen we vast in werkplan, waar onze medewerkers zich strikt aan houden.

Gevelreiniging en overige schoonmaakdiensten in Baarn

Omdat wij onze klanten graag van dienst zijn, kunnen wij u ook andere diensten aanbieden in Baarn. Het grote voordeel hiervan is dat u niet een ander bedrijf hoeft in te schakelen, maar met uw vertrouwde schoonmaakbedrijf zaken doet.
Daardoor kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. U kunt ons ook inschakelen voor:

Graag vertellen wij u meer over de verschillende diensten die ons schoonmaakbedrijf bij u in Baarn voor u uitvoert.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Sym Schoonmaakbedrijf staat graag voor u klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Interieurverzorging

Wij worden in Baarn met name ingeschakeld voor interieurverzorging van bijvoorbeeld woningen, vakantiehuizen, bedrijfspanden maar ook voor openbare gebouwen zoals een schouwburg of theater. Ons schoonmaakbedrijf kan de interieurverzorging eenmalig, periodiek of tijdelijk voor u uitvoeren. Onder interieurverzorging verstaan wij het verwijderen van stof, stofzuigen, dweilen en het legen van de afvalbakken van uw pand in Baarn. We nemen het meubilair, kasten, randen, deuren en vensterbanken af met een doekje. Daarbij vergeten we ook deurklinken en stoel- en tafelpoten niet. Verder verwijderen we ook nog eventuele vingerafdrukken op glas. Wanneer de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf bij u langs zijn geweest, geniet u van een fris en schoon interieur. De professionele schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf reinigen uw pand met de beste producten, zodat u extra lang kunt genieten van deze frisheid. Of u nu wilt dat wij wekelijks langskomen, of dat u ons eenmalig inschakelt voor uw interieurverzorging, schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf is uw schoonmaakpartner in Baarn!

Vloerreiniging Kantoor

Sanitair verzorging

Wij regelen zowel de zogenaamde ‘inwendige’ als ‘uitwendige’ sanitair verzorging voor onze klanten uit Baarn. Dit omvat het schoonmaken van alle sanitaire voorzieningen. Van toiletpotten en urinoirs tot wasbakken en luchtroosters! Zelfs voor sterk vervuild sanitair draaien de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf hun hand niet om. Wij reinigen uw sanitair op een uiterst zorgvuldige en efficiënte wijze. Ook voor de sanitair verzorging in Baarn na leegstand, bouw en verbouw bent u bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres!

Glasbewassing

Naast interieurverzorging en sanitair verzorging kunt u bij schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf ook terecht voor de glasbewassing van uw pand in Baarn. Wij verzorgen uw glasbewassing op de traditionele handmatige wijze óf door middel van machinale glasbewassing. Deze machine bestaat uit een telescoopsteel met daaraan een borstel waarmee we ook de zeer moeilijke plekken kunnen bereiken zonder daarbij een hoogwerker te hoeven gebruiken. Ook voor glasbewassing op moeilijk bereikbare plekken moet u dus zijn bij ons schoonmaakbedrijf in Baarn!

Gevelreiniging

Is de gevel van uw pand in Baarn wel toe een grondige schoonmaakbeurt? Dat kan schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf voor u verzorgen. Sym Schoonmaakbedrijf is namelijk zeer ervaren op het gebied van gevelreiniging. Wij reinigen gevels die gemaakt zijn van allerlei verschillende materialen. Zo heeft uw pand binnen de kortste keren weer een mooie en frisse uitstraling. Wij kunnen naast de gevelreiniging ook uw gevel voor u impregneren. Door deze beschermlaag kunt u extra lang genieten van uw mooie gevel en hoeft u minder onderhoudswerkzaamheden uit te (laten) voeren. Dus voor gevelreiniging kiest u in Baarn voor schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf.

Vloeronderhoud

Uiteraard reinigen wij altijd de vloer wanneer u ons in Baarn inschakelt om de interieurverzorging of sanitair verzorging van uw pand uit te voeren. Is uw vloer echter sterk vervuild of wilt u deze graag laten behandelen, ontvetten, strippen of impregneren? Kies dan voor de vloeronderhoud service van schoonmaakbedrijf Sym Schoonmaakbedrijf. Onze schoonmakers komen dan bij u langs voor bijvoorbeeld het grondig reinigen van harde vloeren, het aanbrengen van impregneer lagen, het schoonspuiten van uw vloer met een hogedrukspuit, het reinigen van vloerbedekking en voor het schoonmaken en behandelen van uw houten vloeren.

Redenen om voor ons schoonmaakbedrijf te kiezen

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Baarn nodig? Dan zijn wij van Sym Schoonmaakbedrijf uw beste keuze, omdat:

 • Wij zeer scherpe tarieven hanteren
 • Bij ons vaste en flexibele schoonmaakprogramma’s mogelijk zijn
 • Ons schoonmaakbedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken is
 • Ons personeel in Baarn volgens de Arbowet en milieueisen werkt
 • U bij ons een totaalconcept vindt (bijvoorbeeld ook de bevoorrading van uw kantine)

Contact met ons schoonmaakbedrijf in Baarn

Wilt u ons inschakelen voor gevelreiniging of glasbewassing naast de wekelijkse interieurverzorging? Of wilt u in Baarn gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vloeronderhoud? Waar we u ook mee kunnen helpen, onze gemotiveerde vakmensen staan graag voor u klaar.

Vraag telefonisch een offerte aan voor vloeronderhoud, sanitair verzorging, interieurverzorging, gevelreiniging en glasbewassing en bel vandaag nog naar 0346-243799. U mag ons ook mailen via info@symschoonmaak.nl of een bericht achterlaten via het formulier hier op de site.

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Baarn nodig heeft, dan moet u bij Sym Schoonmaakbedrijf zijn!


Back To Top