Schoonmaakbedrijf Baarn

Ontdek ons schoonmaakbedrijf in Baarn

Wanneer u een expert nodig heeft om uw bedrijf, school of woning schoon te houden, dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Baarn aan het juiste adres. SYM Schoonmaak is gespecialiseerd in interieurverzorging, sanitairverzorging, vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging bij bedrijven en particulieren. Ons schoonmaakbedrijf kan vele schoonmaakdiensten uit handen nemen. Dit betekent dat u voor uw vloeronderhoud, interieurverzorging, glasbewassing, gevelreiniging en sanitairverzorging geen ander schoonmaakbedrijf hoeft in te schakelen. Wij hanteren flexibele en vaste schoonmaakprogramma’s en adviseren u graag over welke optie voor u het meest geschikt is in Baarn.

Specialist in interieurverzorging

Wij worden in Baarn met name ingeschakeld voor interieurverzorging van bijvoorbeeld een (vakantie)woning, schouwburg of theater. Ons schoonmaakbedrijf kan dit eenmalig, periodiek of tijdelijk voor u doen. We nemen dan het meubilair, kasten, randen, deuren en vensterbanken af met een doekje. Daarbij vergeten we ook deurklinken en stoel- en tafelpoten niet. Verder verwijderen we vingerafdrukken op glas, stofzuigen en dweilen we de vloeren en maken we de prullenbakken leeg. Wanneer we voor u aan de slag gaan, bespreken we samen met u welke werkzaamheden ons schoonmaakbedrijf in Baarn voor u kan uitvoeren. Dit alles leggen we vast in werkplan, waar onze medewerkers zich strikt aan houden.

Gevelreiniging en overige schoonmaakdiensten in Baarn

Omdat wij onze klanten graag van dienst zijn, kunnen wij u ook andere diensten aanbieden in Baarn. Het grote voordeel hiervan is dat u niet een ander bedrijf hoeft in te schakelen, maar met uw vertrouwde schoonmaakbedrijf zaken doet.

Daardoor kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. U kunt ons ook vragen voor:

  • Glasbewassing: wij gebruiken hiervoor een borstel met een sproeisysteem waaruit onthard water komt. Hiermee kan tot op 18 meter hoogte worden gewassen en kunnen we lastige plekken bereiken.
  • Sanitairverzorging: dit maken we niet alleen schoon, maar we ontkalken douches, urinoirs, toiletten en wastafels ook. Ook doet ons schoonmaakbedrijf dit na leegstand.
  • Vloeronderhoud: is meer dan dweilen of stofzuigen. We kunnen ook harde vloeren ontvetten of was aanbrengen. Binnen en buiten kunnen we straatwerk schoonspuiten of vloerbedekking reinigen.
  • Gevelreiniging: het schoonmaken en impregneren van gevels bijvoorbeeld.

Schoonmaakbedrijf Baarn

Kantoorreiniging Baarn

Redenen om voor ons schoonmaakbedrijf te kiezen

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Baarn nodig? Dan zijn wij van SYM Schoonmaak uw beste keuze, omdat:

  • Ons schoonmaakbedrijf u de laagste prijzen van de regio garandeert
  • Bij ons vaste en flexibele schoonmaakprogramma’s mogelijk zijn
  • Onze mensen 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken zijn
  • Ons personeel in Baarn volgens de Arbowet en milieueisen werkt
  • U bij ons een totaalconcept vindt (ook bevoorrading van kantine)

Bekijk de opties van ons schoonmaakbedrijf in Baarn

Bent u overtuigd van de veelzijdigheid van ons bedrijf? Wilt u ons inschakelen voor gevelreiniging of glasbewassing naast de wekelijkse interieurverzorging? Of wilt u in Baarn gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vloeronderhoud? Waar we u ook mee kunnen helpen, onze gemotiveerde vakmensen staan graag voor u klaar. Vraag telefonisch een offerte aan voor vloeronderhoud, sanitairverzorging, interieurverzorging, gevelreiniging en glasbewassing en bel vandaag nog naar 0346-243799. U mag ons ook mailen via info@symschoonmaak.nl. Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Baarn nodig heeft, dan kunt u niet om SYM Schoonmaak heen!

© Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht 2020 - Sitemap

Menu Title